A kisebbek nem vették félvállról

Fiú U-15 II. osztály Északi csoport 23. forduló

Cigánd SE – Sajóbábony VSE      2 – 2       (2-2)

Cigánd: Balogh – Szabó (Polyák) – Dókus – Kolompár (Lakatos) – Iski –Petercsák – Paronai– Tárkányi – Kanalas – Kolozsvári – Sütő. Vezetőedző: Paronai Tamás.

Gólszerzőink: Tárkányi, Kanalas.

Paronai Tamás: -Hiába figyelmeztettem a csapatot több alkalommal is, hogy ne vegyük félvállról ezt a mérkőzést, mégis csak a mezek kerültek ki a pályára. Az utóbbi hetek edzésbeli hozzáállása hűen tükrözi ezt a mérkőzést, mégsem hibáztatom a fiúkat, hiszen ez teljes mértékben az én hibám. Az utolsó fordulókban mindent bele fogunk adni.

 

Fiú U-14 II. osztály Északi csoport 23. forduló

Cigánd SE – Sajóbábony VSE       5 – 1     (1-1)

Cigánd: Sipos (Farkas) – Oláh (Bandor R.) – Setét – Béres – Balogh L. (Gönczy) – Horváth – Lejko – Jóni (Szigeti) – Pongó – Csáki (Dócs) – Balogh K. Vezetőedző: Szőlősi Lóránd.

Gólszerzőink: Setét, Csáki, Gönczy, Szigeti, Papp (öngól).

Szőlősi Lóránd: – Gratulálok a srácoknak a győzelemhez! Voltak hiányzóink a kezdő csapatból, de akik játszottak tudták pótolni őket így jó úton haladunk. Az első félidő kicsit gyengébbre sikerült, de a félidőben megbeszéltünk mindent és magabiztosan tudtunk nyerni. Azt még meg kell említenem, hogy két 2007-ben született játékosom is betalált és nem is akármilyen gólokkal. Szép volt Gergő és Csongor, csak így tovább! Hétvégén Ózdra utazunk és nem szeretnénk megszakítani az idegenbeli veretlenségi sorozatunkat mivel még tavasszal nem kaptunk ki.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!