Átadták a klubházat

Ünnepélyes keretek között átadták a Cigánd SE legújabb sportlétesítményét.

A Cigánd SE új, minden igényt kielégítő klubházát adták át 2018. szeptember 23-án. Az ünnepségre a Cigánd SE – MOL Vidi FC labdarúgó Magyar Kupa mérkőzés előtt került sor. A jeles alkalmon részt vett Oláh Krisztián, Cigánd polgármestere, Tóth István, a Cigándi Futball Club Kft. ügyvezetője, dr. Hörcsik Richárd, Abaúj-Zemplén országgyűlési képviselője, Ablonczy Dániel alpolgármester, a Cigándi Innovációs és Ifjúsági Sportegyesület elnöke, Stumpf Attila, a Cigándi Járási Hivatal vezetője, a kivitelező cég képviseletében Braun Krisztián a ZÉG Kft vezetője, a cigándi csapat részéről Szénay Pétert szakmai igazgató és Prisztács Tamás vezetőedző, MOL Vidi FC részéről Kovács Zoltán szakmai igazgató és Balogh Tamás scout menedzser. Tiszteletét tette Derczó István a Weinberg ’93 Kft. tulajdonosa, valamint eljöttek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat képviselői, a környékbeli települések polgármesterei és a város képviselő-testületének tagjai is.


Az átadó ünnepségen köszöntőt mondott Oláh Krisztián polgármester, aki bemutatta milyen beruházások valósultak meg és milyen fejlesztések várhatóak a város sportlétesítményeit illetően, valamint milyen fontos szerepet tölt be a sport, ezen belül is a futball a Bodrogköz életében, ami kiugrási lehetőséget biztosíthat az itt élő fiatalok számára.
Dr. Hörcsik Richárd képviselő úr beszédében elmondta, hogy a futball mekkora értéket teremtett a városban, valamint az utánpótlás nevelés fontosságáról is említést tett. Kitért továbbá a cigándi csapat korábbi sikereire is.
Az átadó ünnepség végén Oláh Krisztián polgármester egy névre szóló cigándi mezt adott át Dr. Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő úrnak.

Forrás: Cigánd Város hivatalos facebook-oldala

Fotó: Némethy András

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!