Bajnokcsapat!

Két fordulóval a vége előtt lett hivatalosan is bajnok második csapatunk, miután idegenben verte a Pácint. A Nagy Gábor vezette együttes így két év alatt két osztályt lépve jövőre a megyei I. osztályban szerepelhet!

Gratulálunk a bajnokcsapatnak!

Örömszavak:

Nagy Gábor, játékos-edző: – Két éve sikerült újból összeállnia annak a korosztálynak, akikkel annak idején megkezdtük azt a szervezett utánpótlás-nevelő munkát, amellyel elindultunk az úton. Az volt a tervünk, hogy utánpótláskorú játékosokkal kiegészülve, két év alatt két bajnokságot nyerjünk, és a megyei I. osztályba szerepeljünk. Ez most megvalósult, melynek nagyon örülök, és gratulálok a játékosoknak a megvívott sikerhez!

Buda Bence, csapatkapitány: – Először is gratulálok a csapatnak! Két éve ki tűztünk egy célt magunk elé, amiért úgy gondolom sokat dolgoztunk, és most sikerült is el érnünk. Szeretném elmondani, hogy rendkívül jó érzés egy ilyen CSAPAT-ban játszani! Hajrá Cigánd!

Balogh Marcell: – Én először is azzal kezdeném, hogy szeretném megköszönni a vezetőségnek, hogy megadtak mindent a sikeres szereplésnek, köszönjük a mesternek, Nagy Gábornak, aki nem engedte, hogy elszálljunk itt az utolsó meccsek vége előtt. Köszönet a csapattársaknak, hogy egy ilyen remek szezont tudhatunk magunk mögött. Profikhoz hasonlóan csináltuk a dolgunkat, ahol 90%-ban a pályák voltak az ellenfelek. Hajrá CISE!

Béres Máté: – Még minden az öröm mámorában! A tavalyi kitűzött cél után egy újabb célt sikerült elérnünk a bajnokság megnyerésével! Nagyon örülünk, hogy ez a csapat megtudta mutatni, s be tudta bizonyítani, hogy igen is van helye Cigándon mindenkinek. Először csak egy álom volt ez számunkra, de mára már valóság vált belőle. A boldogság felhőtlen, a csapat együtt, és megyünk tovább az újabb cél felé. Gratulálok a csapatnak, remélem számos hasonló sikert érünk el így együtt a közeljövőben. Hajrá Cigánd!

Kiss Marcell: – A szezon kezdetétől az volt a célunk, hogy megszerezzük a bajnoki címet, ezért edzettünk és küzdöttünk. Gratulálok edzőmnek, Nagy Gábornak és minden csapattársamnak, hogy a szezon vége előtt 2 meccsel már ezt sikerült megvalósítanunk. Hajrá Cigánd!

A BAJNOKCSAPAT TAGJAI:

Balla János

Balogh Marcell

Baráz Márkó

Béres Máté

Buda Bence

Deme Tamás

Dócs Gergő

Fodor Ákos

Gönczi Zoltán

Hogya Tamás

Horváth Attila

Jasceg Péter

Jáger Csaba

Jóni Gábor

Kiss Marcell

Marozsán István

Makkai Ádám

Nagy Csaba

Nagy Dávid

Oláh Levente

Oravecz Zénó

Pásztor Alex

Répási Regő

Sáfrány Ernő

Sánta Kázmér

Szemán Martin

Timkó Zsolt

Játékos-edző: Nagy Gábor

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!