Beharangozó: Bánhorváti-KBSC – Cigánd SE

Több szempontból is jelentős és igen fontos megmérettetés előtt áll csapatunk, hiszen 2019. október 12-én (szombat) 15 órától Bánhorvátiban lépünk pályára, a B-A-Z megyei I. osztályú bajnokság 2019/2020-as szezonjának 10. fordulójában.

Történelmi meccsekről nem lehet beszámolni a két együttes találkozásait illetően, hiszen eddig rendszeresen más-más osztályokban szerepeltek a felek. Vendéglátóink az előző szezonban ugyanúgy a negyedik helyen zártak mint ahogy most is állnak a tabellán. A Kazincbarcika “farmcsapataként” működő együttes rendkívül jó formában várja a holnapi találkozót, mert a legutóbbi öt bajnokiját rendre megnyerte. Tehát a CISE eddig még nem találkozott vendéglátóinkkal, így ebből a szempontból mindenképpen történelminek nevezhető a mérkőzés.

Csáki Tamás: – A Mád elleni mérkőzés eredménye nem tükrözte hűen a két csapat közötti játékbeli különbséget, hiszen amíg mi rendre kihagytuk helyzeteink sokaságát, addig az ellenfél 3 kapura lövéséből 2 gólt szerzett – ráadásul az egyenlítést jelentő másodikat az utolsó utáni percben. A bajnokság elején mind a legutóbbi eredménnyel, mind pedig a jelenlegi pontszámunkkal kiegyeztem volna, azonban most már van némi hiányérzetem, hiszen apadt az üldözőkkel szembeni előnyünk, viszont természetesen még mindig örülünk annak, hogy továbbra is veretlenek vagyunk. Ennek szellemében lépünk majd pályára Bánhorvátiban, akik a bajnokság elején beragadtak, viszont az utóbbi 5 mérkőzésükön nem találtak legyőzőre, sőt, magabiztosan nyerték meccseiket. Nem ígérkezik könnyű feladatnak az ellenfél sorozatának megszakítása, de úgy gondolom, ha van olyan csapat, aki erre képes lehet, akkor azok MI vagyunk.

Az eddig lejátszott fordulók képe alapján jóval komolyabb ellenféllel kell megmérkőznünk és újabb hatpontos rangadóra van kilátás.

B-A-Z megyei I. osztály, 10. forduló

2019. október 12., szombat 15:00

Bánhorváti-KBSC (4.) – Cigánd SE (1.)

Bánhorváti Sportpálya

Játékvezető: Németh Zoltán

Asszisztensek: Fülöp Gábor, Molnár Réka

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!