Beharangozó: Bőcs KSC – Cigánd SE

A hat pozíció és hét bajnoki pontnyi különbség nem aposztrofál egyszerű szituációt, hiszen ebben a helyzetben látogat csapatunk 2019. október 26-án a Bőcs KSC otthonába.

A szebb napokat is megélt bőcsi együttes jelenleg a hetedik helyen áll a bajnokságban. A két gárda eddig háromszor találkozott egymással – felkészülési mérkőzések keretében – és rendre az akkor még NB II-ben szereplő bőcsiek győzedelmeskedtek. A találkozó pikantériája, hogy vezetőedzőnk, Nagy Gábor korábban több éven keresztül szolgálta játékosként a sörgyáriakat, és a mostani bőcsi vezetőedző, Zsiga Gyula volt akkoriban a másodedzője. De Nagy Gáboron kívül több – most is magasabb osztályban szereplő – játékos megfordult mindkét gárdában: Cséke, Hadházi, Ondó, Monyók, Pálinkás, Sipos, Ur és Vasas személyében.

Oravecz Zénó: – A harmadik döntetlenünk után szeretnénk visszatérni a győzelmi útra! Ha kicsivel jobban koncentrálunk a meccsek végén most 4 ponttal több lenne a nevünk mellett, bár a múlt heti döntetlen volt a legigazságosabb, mert jól játszott az ellenfelünk, hiába vezettünk két góllal, sőt annyira magunkra húztuk őket a végén, hogy akár ki is kaphattunk volna. Bőcsön mindenképp szeretnénk megszerezni a 3 pontot, és ismét leszakítani magunkról az üldözőinket. Nincs mese, a téli szünetig be kell húzni mind az öt meccsünket!

A Bőcs egy ötmeccses veretlenségi sorozat után fogadja holnap csapatunkat.

B-A-Z megyei I. osztály, 12. forduló

2019. október 26., szombat 14:30

Bőcs KSC (7.) – Cigánd SE (1.)

Bőcs Sportpálya

Játékvezető: Rendek István

Asszisztensek: Varga I. Zoltán, Sántha Szabolcs

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!