Beharangozó: Cigánd SE – Encs VSC (VIDEÓ)

A hetedik fordulóval folytatódik a megyei I. osztályú bajnokság programja. 2019. szeptember 21-én 18 órától ismét hazai környezetben játszunk, hiszen az Encs együttesét fogadjuk a Darázsfészekben.

Hat fordulóval a hátunk mögött talán már kezd tisztulni a kép. Több bajnoki címre esélyes vagy éppen annak kikiáltott együttes sem kezdte meggyőzően a szezont. Gondoljunk csak a Sajóbábonyra vagy éppen a Hidasnémetire. Nyilván még hat meccs alapján azért nem lehet messzemenő következtetéseket levonni és hosszú még a bajnokság, de az alapvető erőviszonyok felmérésére valamilyen szinten elég volt ez a pár forduló is. Az is látható, hogy mindenkivel számolni kell, nem lehet leírni-lebecsülni egyik csapatot sem, és ahogy az lenni szokott, meglepetésekben sem fog szűkölködni az idény. A két mérkőző fél jelentős mennyiségű egymás elleni meccset nem tudhat maga mögött, mivel holnap – ha minden igaz – az ötödik összecsapásra kerül sor. A vendégek kilenc ponttal a tabella tizedik helyén állnak.

Horváth Attila: – A sajóbábonyi meccs nagyon kemény volt, sok párharcot vívtunk, és a pálya rossz minőségével is meg kellett küzdenünk. Nagyon jól felkészültünk a mérkőzésre, mindenki odatette magát. A hazai kiállítás után nagy esélyünk volt a három pont megszerzésére, ha egy kicsit jobban koncentrálunk a végén meglehetett volna a három pont. Nekünk minden meccs nagyon fontos, ez az Encs ellenire is vonatkozik. Biztos vagyok benne, hogy mindenki a maximumit fogja nyújtani és meglesz a hazai pályán kötelező három pont.

Az ellenfél névsorát böngészve feltűnhet egy bizonyos Király Vitalij neve – aki egy nagyon jó képességű játékos. Bizonyosan fejtörést fog okozni számunkra a semlegesítése, de ugyebár “egy fecske nem csinál(hat) nyarat”.

B-A-Z megyei I. osztály, 7. forduló

2019. szeptember 21., szombat 18:00

Cigánd SE (1.) – Encs VSC (10.)

Cigánd Városi Stadion

Játékvezető: Losonczki Flórián

Asszisztensek: Tóth Márton, Fercsák András

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!