Beharangozó: Cigánd SE – Gönc VSE

A tizenharmadik forduló következik a B-A-Z megyei I. osztály 2019/2020-as szezonjában, amikor a Cigánd SE a Gönc VSE csapatát fogadja 2019. november 2-án (szombat) 13 órától a Városi Stadionban.

Papírforma szerint – talán nem sértünk meg ezzel senkit – egyértelmű hazai győzelemre van kilátás, aposztrofálhatnánk országos egyesnek is a holnapi bajnokit – hiszen a Gönc jelenleg utolsó helyen áll a tabellán. Mindezt az 1 győzelmüknek és 10 vereségüknek, valamint az ezekkel együtt járó 3 bajnoki egységüknek köszönhetik. Ilyen formán számukra életbevágó lenne a pontszerzés, hiszen egy újabb vereséggel könnyen megpecsételhetik a sorsukat. Na, de legyen ez tiszteletreméltó ellenfelünk gondja! Nekünk viszont jelen helyzetben, ahogy mondani szokták, kizárólag magunkkal kell foglalkozni, amellett nyilván illik helyén kezelni a dolgokat. Tudjuk és számtalanszor megtapasztaltuk, hogy a bajnokságban nincsenek előre lefutott, egyértelmű és könnyű mérkőzések. Minden egyes pontért vért kell izzadni, meg kell küzdeni és senkit sem szabad lebecsülni. Csapatunk számára így továbbra is igen fontos, hogy a szezonban kilencedszer is győzni tudjon, hiszen üldözőinkkel szemben három pontnyi az előnyünk, sőt vesztett pontok alapján már csak egy. Erre igen jó esély mutatkozik holnap is, hiszen nagyon úgy néz ki – bár nem szeretnénk elkiabálni -, hogy a vendég csapatok az idén nem pontért-pontokért jönnek a Darázsfészekbe. Fiainknak ilyen formán semmi okuk nincs az idegeskedésre, mert a szezon elején meghatározott minimális célt szinte biztosan sikerül elérni, így talán most már lehet egy kicsit merészebb álmokat dédelgetni és más irányba is tekinteni – bár messze még a vége.

Nagy Csaba:Az elmúlt három mérkőzés után sikerült ismét visszatalálni a helyes útra, és három döntetlen után ismét sikerült győztesen elhagyni a pályát – ráadásul idegenben – ami vissza adta a csapat önbizalmat. Holnap a Gönc csapatát látjuk vendégül ami országos egyesnek tűnik, de nem szabad félvállról venni a mérkőzést, mert ilyenkor a legkönnyebb lehet a legnehezebb, de ha mindenki maximálisan odateszi magát, és azt játsszuk amit tudunk, akkor nem lehet probléma és győztesen hagyjuk el a pályát. Van még négy mérkőzés a félszezonból ezeket be szeretnénk húzni, és így a tabella éléről várni a téli szünetet!

Vendégeink az egy elmaradt bajnoki mérkőzése ellenére magasan a legtöbb gólt (47!) kapta a bajnokságban.

B-A-Z megyei I. osztály, 13. forduló

2019. november 2., szombat 13:00

Cigánd SE (1.) – Gönc VSE (16.)

Cigánd, Városi Stadion

Játékvezető: Losonczki Flórián

Asszisztensek: Tóth Ádám, Tóth Patrik

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!