Beharangozó: Cigánd SE – Mád FC (VIDEÓ)

Újabb mérkőzés következik: 2019. október 5-én (szombat) 18 órától a cigándi Városi Stadionban, amikor a Mád együttesét fogadjuk a 2019/2020-as bajnokság kilencedik fordulójában.

Egy biztos, igen jól fest a tabella és szívet melengető leírni is, hogy már nyolc forduló óta listavezetőként léphetünk pályára. Az előző fordulóban aratott okos győzelemnek köszönhetően – függetlenül a többi mérkőzés eredményétől -, mindenképpen megtartottuk volna pozíciónkat. Csapatunk számára továbbra is igen fontos, hogy a szezonban nyolcadszor is győzni tudjon, még ha üldözőinkkel szemben hét pontnyi már az előnyünk. Ez azonban nem lesz holnap sem könnyű és egyszerű feladat, mert kiváló gárda érkezik hozzánk. De bízunk benne, hogy következő ellenfelünk számára is demoralizáló lesz a cigándi túra, és csapatunk ezúttal is beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Popovics Patrik:Amire a múlt héten készültünk azt is kaptuk Gesztelybe. A pálya nem a labdajáratásra volt megfelelő, így nem tudtuk azt játszani amit szoktunk, és amire hétről-hétre gyakorlunk. Nagyon jól jött a korán szerzett gólunk, kellett ez a csapatnak. Minél hamarabb el szerettük volna dönteni a mérkőzést, hogy nyugodtan játszuk a meccset, de ez sajnos nem sikerült. Azt játszották amit az edzőnk mondott, hozták a labdát amíg tudták aztán ívelték előre a csatáruknak. A második gól jöhetett volna hamarabb is, de ez egy ilyen meccs volt, a fontos, hogy sikerült győzni és meglett a 3 pont! A Mád elleni mérkőzés más lesz a számomra mint a többi. Félig meddig a volt csapatom, hiszen legutóbb ott játszottam a futsal csapatba. Persze mindent el fogok követni a győzelemért a 3 pontért most is! Hajrá Cigánd!

A Mád ellen már játszottunk az idén, egy kupamérkőzésen az otthonukban sikerült győzedelmeskednünk.

B-A-Z megyei I. osztály, 9. forduló

2019. október 5., szombat 18:00

Cigánd SE (1.) – Mád FC (6.)

Cigánd Városi Stadion

Játékvezető: Szoboszlay Péter

Asszisztensek: Lajkó Norbert, Varga I. Zoltán

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!