Beharangozó: Cigánd SE – Mezőkeresztes VSE

A sors fintora, hogy idei első hazai meccsünkön rögtön egy “hatpontos” rangadó előtt állunk, hiszen következő ellenfelünk a Mezőkeresztes szintén hibátlan teljesítménnyel közvetlenül mögöttünk áll a tabellán, így igen fontos lépést tehet, aki megszerzi a győzelmet, a szeptember 7-én (szombat) 18 órától kezdődő bajnokin.

Bár messze még a bajnokság vége és nyilván nem ezen a három ponton múlik majd egy-egy csapat sorsa, azért az erőviszonyokat tekintve igen fontos lehet, melyik egylet kerül lépéselőnybe. Hozzánk hasonlóan ellenfelünk sem a megyei elitben vívta tavaly a bajnoki mérkőzéseit. A Mezőkeresztes a B-A-Z megyei II. osztály Közép-csoportjában harmadik helyen végzett, de a felkérések miatt az idén már a megyei I. osztályban szerepelhet.

Kovács Dávid: – Az előző meccseken próbáltuk kihozni magunkból a maximumot, szerencsére sikerült is hiszen a tabella élén állunk. Olyan csapatok ellen játszottunk, akik az előző években rendre elől végeztek a bajnokságban, de jól vettük az akadályokat, és tettük mindezt idegenben! Mindenki várja már a holnapi mérkőzést, hiszen fej-fej mellett haladunk. Remélem sokan eljönnek majd holnap biztatni a csapatot, egy biztos mi mindent megfogunk tenni a győzelemért! Hajrá Cigánd!

A holnapi hazai találkozó az eddigiekhez képest rendhagyó lesz, hiszen első villanyfényes bajnoki mérkőzésünket játszhatjuk a Városi Stadionban.

B-A-Z megyei I. osztály, 5. forduló

2019. szeptember 7., szombat 18:00

Cigánd SE (1.) – Mezőkeresztes VSE (2.)

Cigánd Városi Stadion

Játékvezető: Belicza János

Asszisztensek: Lajkó Norbert, Majoros Tamás

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!