Beharangozó: Cigánd SE – Nyékládházi DSE

Két hazai összecsapással zárjuk az őszi idényt. Az első felvonásban a Nyékládháza együttese látogat Cigándra 2019. november 16-án, szombaton. A mérkőzés kezdete 13 órától lesz a Városi Stadionban.

A sikerrel teljesített elmúlt hétvégi, Hidasnémeti elleni mérkőzés eredményeképpen továbbra is veretlenek vagyunk és sikerült tovább gyarapítani pontjaink számát, ezáltal őrizzük teljes joggal megérdemelt vezető helyünket a tabellán. Az ősszel ezen kívül még egy bajnoki meccset szükséges teljesítenünk, utána lehet egyenleget vonni és értékelni a felkészüléssel együtt eltelt öt hónapot. A bizonyítvány azonban egyelőre önmagáért beszél, hiszen csapatunk teljesítménye – függetlenül attól, hogy alakulnak a hátralévő mérkőzések – megkérdőjelezhetetlen. Most 14 lejátszott meccs után 34 bajnoki egységet gyűjtöttünk és ebben az évben még 6 van a kalapban. Hmm… ki gondolta volna?! Talán mi sem, bár titkon azért mindenki reménykedett egy pompás teljesítményben, de arra például még a vezetőség sem számított, hogy az idén még senki nem talál fogást csapatunkon. Na, de kanyarodjunk vissza a holnapi mérkőzéshez és a folytatásban koncentráljunk a közvetlenül előttünk álló feladatra. A feladat pedig ezúttal, hogy egy kötelezőnek vélt találkozón gyűjtsük be az újabb fontos három pontot. A nyékládháziak a bajnoki táblázat 14. helyéről várják a cigándi fellépést, melyet 3 győzelemmel, 1 döntetlennel, 9 vereséggel, valamint az ezzel együtt járó 10 szerzett ponttal értek el. Teljesítményük azért erős hullámzást mutat. Nagy skalpnak tekinthető azonban mindhárom győzelmük, kezdésként a szezonpremieren 5-3 arányban legyőzték az Edelényt, szeptember 14-én pedig idegenben nyertek (0-4) a Mád ellen, és megverték még az MVSC (2-1) együttesét is.

Baráz Márkó: – Nagyon vártuk a múlt heti Hidas elleni meccset ahol mindenki odatette magát. Fegyelmezetten fociztunk, rengeteg helyzetet kialakítottunk, amire készültünk meg is csináltuk a mérkőzésen. Egy hatpontos meccset nyertünk meg! A holnapi találkozóra is úgy készültünk a héten mint mindegyik másra. Mi vagyunk az esélyesebb csapat, de helyén kezeljük a dolgot, mert a pályán kell megmutatnunk. Győzni akarunk – mint minden meccsen – ezzel is megtartva első helyünket.

Vendégeink elmúlt heti bajnoki mérkőzése a pályájuk használhatatlansága miatt elmaradt. Pedig már azt hittük, hogy aktuális ellenfelének újabb megoldhatatlan feladat volt a cirka 40 km megtétele is.

B-A-Z megyei I. osztály, 15. forduló

2019. november 16., szombat 13:00

Cigánd SE (1.) – Nyékládházi DSE (14.)

Cigánd, Városi Stadion

Játékvezető: Séra János

Asszisztensek: Suhaj Ádám, Vinga Roland

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!