Beharangozó: Edelényi FC – Cigánd SE

A tíz nap alatt lejátszandó négy idegenbeli meccsből az utolsó következik a sorban, mely egyben a 2019/2020-as bajnoki szezon negyedik fordulója lesz.

Szombat-szerda-szombat ritmusban folyik jelenleg a bajnokság számunkra, hiszen a kupamérkőzések miatt sűrűbb a program a megyei bajnokságban is. Az augusztus 24-i MVSC elleni mérkőzést sikeresen teljesítette csapatunk, a szerdai “visszavágón” apró nüanszokon múlott a bravúr, de holnap 17 órától már Edelényben lépünk pályára, így gyakorlatilag csak az elemzésre és a konzekvenciák levonására volt idő.

Csáki Péter: – Biztos vagyok benne, hogy a srácokkal együtt a győzni akarás fog hajtani bennünket holnap. A szerdai kupafordulóban történt némi kisiklás, ami miatt keserű lehetett egy picit a szánk íze, viszont máris itt a következő mérkőzés, ahol mindent megfogunk tenni azért, hogy a jelenlegi bajnoki sorozatunk továbbra is 100%-os maradjon!

Ellenfelünkkel sem felkészülési, sem tétmérkőzésen nem találkoztunk még, így ebből a szempontból a teljes ismeretlenség vár ránk.

B-A-Z megyei I. osztály, 4. forduló

2019. augusztus 31., szombat 17:00

Edelényi FC (13.) – Cigánd SE (1.)

Edelény Városi Sporttelep

Játékvezető: Németh Zoltán

Asszisztensek: Nagy Gábor, Varga I. Zoltán

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!