Beharangozó: Gesztelyi FC – Cigánd SE

Ezen a hétvégén már maximális párosítással folytatódik a bajnokság. A tizedik felvonásban Gesztelyre utazik csapatunk, ahol 2019. szeptember 28-án (szombat) 16 órától a Gesztelyi FC vendégeként lépünk pályára.

Vendéglátóink igen haloványan kezdték a bajnokságot, hiszen négy forduló után mindössze három ponttal, még kieső helyen álltak a táblázaton. A folytatásban aztán összeállni látszott Huszák mester gárdája, hiszen az azt követő két bajnokijukat megnyerték, így aztán 50 %-is mérlegükkel jelenleg már a 10. helyet birtokolják.

A két mérkőző fél között pillanatnyilag 10 pont a különbség, bár a Gesztely egy fordulóval kevesebbet játszott. A múltheti – kupaérdekeltségek miatt – elmaradt mérkőzések okán a tabella nem teljesen tükröz valós képet, és ez a késői pótlások miatt csak a téli szünetre tud majd kiegyenesedni. A két csapat egyébként egyszer mérte össze erejét amelyen letudtuk legyőzni  következő ellenfelünket. Az eddigi bajnoki eredménysort nézve nyilván mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, ettől függetlenül nem léphetünk túlzott elbizakodottsággal pályára, mert csak taktikus és fegyelmezett játék eredményezhet pontokat.

Oravecz Zénó: – Sajnos az Encs elleni meccs nem úgy alakult ahogy terveztük és tudásunkon alul teljesítettünk, de ami a legfontosabb, hogy rossz játékkal is sikerült begyűjtenünk a három pontot! Gesztely ellen már megpróbáljuk kihozni magunkból a legjobbat, és megnyerni jó játékkal a mérkőzést, annak ellenére, hogy sérülések hátráltatják a csapatot. Szeretnénk továbbhaladni a megkezdett úton és a bajnokság végén is a tabella első helyén állni, de ahhoz mindig a soron következő mérkőzésre kell koncentrálnunk. A szurkolóinknak köszönjük az eddigi biztatást és reméljük, hogy a holnapi mérkőzés után még több ember szívébe belopjuk magunkat!

A sajóbábonyi mérkőzéshez hasonlóan a holnapi összecsapáson is fontos tényező lehet a rendkívül rossz minőségű pálya.

B-A-Z megyei I. osztály, 8. forduló

2019. szeptember 28., szombat 16:00

Gesztelyi FC (10.) – Cigánd SE (1.)

Gesztely Sportpálya

Játékvezető: Nagy Ferenc

Asszisztensek: Rendek István, Sántha Péter

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!