Beharangozó: Hidasnémeti VSC – Cigánd SE

A következő etapban Hidasnémeti – Cigánd összecsapás következik, amikor a bajnokság 14. fordulójában, november 9-én 13 órától idegenben lépünk pályára.

Továbbra is listavezetőként folytathatjuk veretlenségi sorozatunkat, hiszen az elmúlt fordulóban a Gönc ellen arattunk magabiztos, 5-0 arányú győzelmet hazai körülmények között. A 14. felvonásban az a Hidasnémeti lesz a vendéglátónk, amely jelen pillanatban negyedik helyen áll a tabellán és veszélyes ellenfélnek ígérkezik, éppen ezért továbbra is koncentráltan, fegyelmezetten kell futballoznunk. Bár listavezetőként 9 győzelem, 4 döntetlen valamint az ezzel együtt járó 31 bajnoki pont mérleggel nem biztos, hogy nekünk kell befeszülni a holnapi összecsapás előtt. Az is kérdés, hogy vajon sikerülhet átmenteni az eddigi kitűnő lendületet, motivációt és a jó szériát az utolsó idegenbeli találkozóra is? Természetesen játékosaink ezért dolgoztak teljes gőzzel az elmúlt napokban, de tény következő ellenfelünk egyáltalán nem ígérkezik könnyű prédának. Vendéglátóink keretében érdemes lesz kiemelt figyelmet szentelni Lippai Ákosnak és Lipusz Norbertnek is, akik csapatuk játékának az élét adják.

Timkó Zsolt: – Úgy érzem nekünk nem a Gönc elleni meccsből kell sok tanulságot levonni, mert teljesen más célokért küzd a két csapat, ez már a mérkőzést megelőzően a bemelegítéskor kiderült. Ami azt illeti azt fontos kiemelni, hogy nagyjából tudtuk mire készülhetünk ellenük, mégsem néztük le őket, és ugyanúgy tettük a dolgunkat mint bármilyen más mérkőzést megelőzően. Voltak a meccs közben jó dolgok, de a helyén kell kezelni ezt a mérkőzést. Az előttünk lévő meccs teljesen más kávéház lesz, de nem feltartott kézzel megyünk oda, mert azok nem mi lennénk. Pontokért utazunk, és ezért meg is teszünk mindent. Tudjuk mire készülhetünk, egy jó képességű csapathoz látogatunk, ahol biztos parázs mérkőzés vár ránk, de állunk elébe!

A Hidasnémeti a legtöbb gólt lőtte eddig a bajnokságban, figyelemreméltó 40 találattal.

B-A-Z megyei I. osztály, 14. forduló

2019. november 9., szombat 13:00

Hidasnémeti VSC (4.) – Cigánd SE (1.)

Hidasnémeti, HVSC Sportcentrum

Játékvezető: Belicza János

Asszisztensek: Lajkó Norbert, Tóth Ádám

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!