Beharangozó: Miskolci VSC – Cigánd SE

A tíz nap alatt lejátszandó négy meccsből a második következik a sorban, mely egyben a 2019/2020-as bajnoki szezon harmadik fordulója is, így Miskolcra utaznak a Darazsak, ahol az MVSC lesz a vendéglátó.

Az első felvonás úgy sikerült, ahogy szerettük volna – bár a játék még nem volt az igazi, de fontos, hogy anélkül is sikerült győzedelmeskedni. Na de a szerdai kupameccs már a múlté, melynek megtörtént a kiértékelése. Azonban itt az újabb feladat, hiszen holnap már utazunk és 17 órától újabb bajnoki vár csapatunkra a Kubikban.

Répási Regő: – Érződik még a csapaton, hogy nincs teljesen összhangban, de folyamatosan gyakorlunk, hogy meccsről-meccsre jobbak legyünk. Nem ismerem a holnapi ellenfelünket, de erős csapatnak mondják, szóval nem lesz könnyű meccs az biztos. Sikerült azonban jól rajtolnunk a bajnokságban és bízom benne, hogy holnap ez tovább folytatódik.

A holnapi mérkőzés után szerdán ismét jelenésünk lesz az MVSC Csokonai utcai létesítményében, akkor már a Magyar Kupa főtáblájára való jutás lesz a tét.

B-A-Z megyei I. osztály, 3. forduló

2019. augusztus 24., szombat 17:00

Miskolci VSC (5.) – Cigánd SE (9.)

Miskolc MVSC Sporttelep

Játékvezető: Rendek István

Asszisztensek: Bodnár Ádám, Elek Balázs

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!