Beharangozó: Sajóbábonyi VSE – Cigánd SE

A 3. Sajóbábony – Cigánd összecsapás következik holnap 16:30 órától, amikor a B-A-Z megyei I. osztály 2019/2020-as szezonjának 6. fordulójában idegenben folytatjuk bajnoki programunkat.

A meccs több szempontból is pikánsnak mondható, hiszen vendéglátóink vezetőedzője: Vígh Ferenc – aki pár évvel ezelőtt éppen a Cigándot irányította pár meccs erejéig. Ráadásul ismerős labdarúgót is felfedezhetünk a Bábony keretében Varga Zoltán révén, ő korábban hosszú évekig erősítette csapatunkat. Természetesen szót kell ejteni arról, hogy holnapi ellenfelünk kerete – a tavalyihoz képest – szinte teljesen egyben maradt, és ezáltal a bajnoki cím legfőbb várományosa. Ehhez képest nem kezdtek valami acélosan, hiszen 5 forduló után már 7 vesztett ponttal állnak.

Balogh Marcell: – Nagyon vártuk már a Mezőkeresztes elleni mérkőzést, ugyanis először mutatkozott be új csapatunk hazai közönség előtt, ami mondhatni kiválóan sikerült, hiszen négy gólt lőve, nullára hozta a meccset a csapat, egy jó közönség előtt. Azonban folytatnunk kell a munkát, hiszen újabb fontos és nehéz mérkőzés előtt állunk, a Sajóbábony csapatához látogatunk, akik a tavalyi NB III-as csapat nagy részét egyben tartva, a tabella első helyét célozták meg. Ugyan nem állnak túl jól eddig a bajnokságban, de ez nem téveszt meg minket, kemény meccsre számíthat mindenki, de a csapat azon lesz, hogy Sajóbábonyból is elhozzuk a nagyon fontos 3 pontot. Hajrá Cigánd!

A holnapi összecsapáson a jó képességű játékosokból álló hazai csapat mellett még a – megyei I. osztályban is ritka – rossz minőségű pálya is ellenfelünk lehet.

B-A-Z megyei I. osztály, 6. forduló

2019. szeptember 14., szombat 16:30

Sajóbábonyi VSE (8.) – Cigánd SE (1.)

Sajóbábony Borostyán Mihály Sportközpont

Játékvezető: Rendek István

Asszisztensek: Vinter Béla Gábor, Sántha Szabolcs

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!