Bravúros döntetlen és súlyos vereség

Fiú U-15 II. osztály Északi csoport 13. forduló

Cigánd SE  – Balmaz FC Olasz-FS     3 – 3    (0 – 0)

Cigánd: Balogh – Nagy – Iski – Petercsák – Paronai – Tárkányi – Dókus (Kolompár) – Polyák – Kolozsvári (Lakatos) – Sándor – Sütő. Vezetőedző: Paronai Tamás.

Gólszerzőink: Paronai (2), Polyák.

Kiállítva: Iski

Paronai Tamás: – Az előző hetek játéka bizakodásra adott okot a csoport legjobb csapata ellen, amely mérkőzésre kellően motiváltan futottak ki a fiúk. A mérkőzésen végig mindkét csapat győzelme tört, mely meglátszott a lehetőségek számán is, így egy nyílt sisakos és jó iramú mérkőzést sikerült játszani. Az első félidőben még kimaradtak a helyzetek, egyik csapat sem tudott a másik fölé kerekedni. A szünet után szinte azonnal megszereztük a vezetést Paronai révén. A gól minket zavart meg, a védekezésünk ekkor szétesett, amit a Balmaz ki is használt és három gólt is szerzett. Úgy tűnt elúszni látszik a mérkőzés, de jött a szokásos Polyák szemfüles gól, ami úgy felpörgette a csapatot, hogy a végén a vendégek örülhettek az egy pontnak, hiszen az utolsó percben óriási lehetőséget szalasztottunk el és csak a kapusuknak köszönhetik a döntetlent. Megköszönöm a fiúk őszi munkáját, jó pihenést kívánok nekik. Köszönjük a vezetőségnek és mindenkinek, aki segítette munkánkat. Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! Hajrá Cigánd!

Fiú U-14 II. osztály Északi csoport 13. forduló

Cigánd SE – Balmaz FC-Olasz FS   1 – 19     (0 – 15)

Cigánd: Fedor – Móricz – Gulyás – Setét – Lejko – Jóni – Mándi (Sipos) – Gönczy (Juhász) – Csáki (Nemes) – Horváth – Balogh. Vezetőedző: Dócs Gergő.

Gólszerzőnk: Setét.

Dócs Gergő: – Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés elé nézünk, hiszen az ellenfelünket eddig még egyik csapat sem tudta megverni. A Balmazújáros egyénileg és csapatként is jobb volt, ami az eredményen is megmutatkozott. Gratulálok nekik és jó pihenést kívánok mindkét csapatnak!

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!