Búcsú a kupától

Magyar Kupa B-A-Z megyei 3. forduló

Miskolci VSC – Cigánd SE 41 (01)

Miskolc MVSC Sporttelep, 150 néző. Vezette: Jakab Gyula (Kujbus László, Vinga Roland).

MVSC: Péter G. – Bordás (Balog, 63′), Bodnár, Péter I., Fizer B., Zouaoui (Bakos, 66′), Kovács B., Kele, Sztankovics, Blaskó, Sipos (Figeczki, 82′). Vezetőedző: Pachinger János.

Cigánd: Nagy – Baráz, Csáki P., Chepa (Répási, 54’), Pásztor – Balla, Oravecz – Balogh (Timkó, 46’), Jóni, Popovics (Kovács D., 46’) – Oláh. Vezetőedző: Nagy Gábor.

Gólszerzők: Kele, 76’, Blaskó, 81’, Bodnár, 86’, Balog, 90+2’ illetve Jóni, 37’.
Kiállítva: Oravecz, 61′

Szögletarány: 10-6

Értékelések:

Pachinger János: – Jó mérkőzést játszottunk! Az első félidőben is megvoltak a lehetőségeink, de nem tudtuk ezeket gólra váltani. A második játékrészben a kiállítás nagyban befolyásolta a mérkőzés kimenetelét, több lehetőségünk volt, melyek már gólokban is megmutatkozott.

Nagy Gábor: Folyamatosan hangsúlyozva volt, hogy nincs két egyforma mérkőzés, és nem a négy nappal ezelőtti ezelőtti ellenfelünkkel fogunk találkozni. Ennek ellenére elkényelmesedtünk, vártuk, hogy majd jön magától minden. 1-0-ás vezetésünk után nem is látszott, hogy gond lehet, de a fegyelmezetlen, reklamálásért járó kiállítás után ellenfelünk feljött, és a 75. perctől megnyerte a mérkőzést. Igaz, hogy döntően befolyásolta kiesésünket a kiállítás, de 1 gólos előnyünknél le kellett volna zárni a meccset. Ilyen helyzetben ami esetleg lendíthetett volna rajtunk, az a hazai pálya, de sajnos ebben a szezonban még nem játszottunk itthon, pedig szombaton már az idénybeli ötödik mérkőzésünk lesz.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!