Csodálatos ősz

Oravecz Zénó, a Cigánd SE csapatkapitánya értékelte az őszi idényt.

– Új csapat állt össze a nyáron, régi-új edzővel. Milyen most ehhez a közösséghez tartozni?

– Nagyon jól érzem magam és ahogy észreveszem a csapatból mindenki így van ezzel. Azért az erős túlzás, hogy új csapat, hisz nagyon sokat fociztunk már együtt és most újra összejött szerencsére ez a jó kis közösség.

– Hogy láttad a csapat őszi szereplését? Többet vártál magatoktól, esetleg túlszárnyalta a gárda az előzetes várakozásaidat?

– Az én véleményem szerint mindenféleképpen túlszárnyaltuk nem csak az én, de mindenki várakozásait! Nyáron szó nem esett arról, hogy esetleg a “régi-új” csapat az első éven megnyerheti a bajnokságot. A vezetőség nem rakott ránk terhet, hisz arról volt szó, hogy csapatot építünk és 2-3 éven belül kell visszajutnunk az NB III-ba. Úgy gondolom ez is segített bennünket, hogy jó eredményeket érjünk el, hiszen tehermentesen játszhattunk minden mérkőzésen.

– Mennyire vagy elégedett a saját teljesítményeddel?

– Azt hiszem, hogy kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottam ősszel, bár nem szabad megelégedni ennyivel. Úgy gondolom, hogy az Encs elleni mérkőzésen játszottam gyengébben, illetve az MVSC elleni kupamérkőzésen követtem el egy hibát, amikor egy butaság miatt kiállíttattam magam.

– Szerinted melyik volt az „ősz meccse”, vagy mi volt az „ősz pillanata”?

– Az ősz meccse véleményem szerint a Sajóbábony elleni idegenbeli 1-1 volt, ahol parázs meccset játszottunk és sikerült egyenlítenünk hátrányból. A végén pedig meg is nyerhettük volna a fő riválisunk elleni meccset.

– A tabellán elfoglalt pozíciónk már nem lehet jobb, de esetleg van valami, amiben javulnunk kell a tavaszi szezonra?

– Mindenféleképpen abban kell javulnunk, hogy a mérkőzés utolsó másodpercéig koncentrálnunk kell, hisz két győzelmet szalasztottunk el azzal, hogy az utolsó pillanatokban egyenlített az ellenfél.

– Mit üzensz a cigándi szurkolóknak a csapat nevében?

– Nagyon szépen köszönjük, hogy mellettünk állnak! Reméljük tavasszal is minimum ennyien fognak nekünk szurkolni. Kellemes ünnepeket szeretnék kívánni a csapat nevében, és cigándi sikerekben gazdag boldog új évet mindenkinek!

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!