Dominik Lukáč: “A csapatnak megvan a kvalitása ahhoz, hogy bennmaradjon”

Dominik Lukáč vagy Lukács Dominik, a jövőben eldől, hogy a magyar felmenőkkel rendelkező játékos megragad-e hazánkban. Mindenesetre ő elszántnak tűnik, hogy maradandót alkosson Magyarországon. Fiatal kora ellenére már az elmúlt három szezonban is aktívan játszott a szlovák másodosztályban, ez és a mutatott hozzállása is arra predesztinálja, hogy fényes jövő előtt állhat.

Emlékezetesre sikerült a bemutatkozása hiszen szemet gyönyörködtető góllal debütált első magyarországi bajnoki meccsén. – Nagyon vártam az első meccset örülök, hogy sikerült gólt rúgnom, viszont bánt, hogy nem tudtunk nyerni vagy legalább egy pontot szerezni – mondja középpályásunk a bemutatkozó meccséről. Arra a kérdésre, hogy szerinte miért maradt el a hétvégi győzelem, így felelt: – Nem rúgtuk be a helyzeteket, hiányzott a második gól, hogy megnyugodjunk és behúzzuk a meccset – válaszolt a 22 éves játékos.
Nagyon jó benyomásom van Cigándról, jól érzem magam a csapatnál. Ez az első szereplésem Magyarországon, nagyon meglepődtem, hogy ilyen magas szinten mennek itt a dolgok. A csapatnak megvan a kvalitása ahhoz, hogy bennmaradjon. Jól össze van rakva, biztos vagyok benne, hogy eredményesek leszünk – taglalta észrevételeit középpályásunk.
– Az első és legfontosabb célom, hogy bennmaradjunk a bajnokságban, aztán majd meglátjuk… Nyilván szeretnék magasabb szinten focizni, de ehhez folyamatosan  jó teljesítményt kell nyújtanom. – vázolta jövőjét a párbeszéd végén Dominik.

NÉVJEGY

Születési hely, idő: Bártfa (Szlovákia), 1996. szeptember 2.

Poszt: belső középpályás

Eddigi csapatai: 1. FC Tatran Prešov, FK Haniska, 1. FC Tatran Prešov, FK Slavoj Trebišov, 1. FC Tatran Prešov, Partizán Bardejov.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!