Döntetlen az ESMTK ellen

Cigánd SE – Erzsébeti SMTK 1-1 (1-1)

Cigánd Városi Stadion, 300 néző. Vezette: Hanyecz Bence (Pogonyi Ferenc, Kovács Zoltán).

Cigánd: Sánta T. – Horváth F., Szegedi, Kovács, Varga (Balla, 54′) – Baksa (Oravecz, 75′) – Sánta K. (Répási, 68′), Toma, Molnár – Szöllősi – Svedyuk. Megbízott edző: Prisztács Tamás.

ESMTK: Bonica – Bányai, Privigyei, Lázár, Tóbiás, Mohácsik (Slezák, 46′), Horváth L. (Nicsenko, 64′), Soós, Madarász, Pölöskei, Markovics. Vezetőedző: Turi Zoltán.

Gólszerzők: Szöllősi, 31′ illetve Lázár, 35′.

Prisztács Tamás: – A sok sérülés miatt a héten szűk kerettel készültünk az ESMTK elen. Többször is elmondtuk már, hogy ebben a bajnokságban mindenki legyőzhető, így aktuális ellenfelünk is. Jól kezdtük a találkozót, Svedyukkal szabálytalankodtak a 16-oson belül, melyért kaptunk egy 11-est, és Szöllősi segítségével megszereztük a vezetést. Sajnos a szerzett gól után nem sikerült iráyitanunk a mérkőzést, azt hittük, hogy most már magától fog menni minden. Ebből egy fatális hiba következett, mely után odaajándékoztunk az ellenelünknek az egyenlítő góljukat. A második félidő is jól indult, de a sérülések miatt sok kényszerscsere megbontotta a játékunkat, és az ellenfél a 70, perctől átvette a játék irányítását. Tiz játékossal a 16-os veszélyes területeteit próbáltuk zárni, és nem engedni gólhelyzetbe a agresszívan jatszó ESMTK-t. Kontrákból próbáltunk gólt szerezni, hogy a magunk javára fordítsuk a találkozót. Sajnos ebből nem tudtunk többet profitálni, igy megérdemelt döntetlennel végződött a mérkőzés. Ki szeretném emelni Szöllősi Ferenc és Molnár László teljesítményét, mellyel nagyban hozzájárultak az elért eredményhez.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!