Duplán kelt el a felajánlott CISE-mez

Nemrégiben Dócs Gizella szervezésében, a tízhónapos SMA-beteg Zsombi gyógykezelésére indult gyűjtés a bodrogköziek körében. A nemes célhoz a Cigánd SE is hozzájárult, felajánlott egy mezt licitálásra.

A Cigánd Sportegyesület által felajánlott mez licitje 2020. szeptember 29–én lezárult az “Összefogás Zsombiért” közösségi oldalán. A licitet Varga Veronika, a Kisgaras Söröző üzemeltetője nyerte, aki 30.000 Ft-ot ajánlott fel a mezért. Itt szeretnénk megemlíteni Nagy Gábort, a Cigánd SE Halhatatlanok Klubja tagjának nagyszerű felajánlását, aki bár nem nyerte meg a licitet szintén elutalta az összeget Zsombi gyógyulására. Ezúton is köszönjük Gábornak a nemes cselekedetet.

A mez azonban nem marad a nyertesnél, ugyanis Varga Veronika felajánlotta, hogy egy tombolasorsolás keretében találjon gazdára a következő hazai mérkőzés szünetében. Tehát aki október 3-án, szombaton kilátogat a Cigánd SE – Gesztelyi FC mérkőzésre, annak esélye van az új mez megnyerésére. A mez mellett más ajándékok is kisorsolásra kerülnek.

A tombolasorsolásra várjuk a további felajánlásokat.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!