Egy döntetlen, egy vereség a Balmazújváros ellen

Férfi U-19 III. osztály Északi csoport 4. forduló

Cigánd SE – Balmaz FC–Olasz FS  2 – 2 (2 – 1)

Cigánd: Balla –Szűrös – Czibóka – Feka (Vojtovics) – Kelemen – Matusz – Behina – Orosz – Séra (Fodor) – Domonics (Korfant) – Csendi. Vezetőedző: Jurkó Tamás.

Gólszerzőink: Domonics, Feka.

Jurkó Tamás: – Már a mérkőzés elején hátrányba kerültünk, egy figyelmetlenségünket kihasználva büntetőhöz jutott a vendég csapat amiből meg is szerezték a vezetést. A bekapott gól nem fogott meg minket, ebben az időszakban nagyon jól néztünk ki és egy mintaszerű kontra végén egyenlítettünk, majd egy szögletet követően már nálunk volt az előny. A félidő végére nem sikerült feltenni az i-re a pontot ugyanis hatalmas ziccerben hibáztunk. A második játékrészben hatalmas nyomást gyakoroltak ránk a vendégek az utolsó negyed óráig jól álltuk a szelet, de sajnos egy bedobásnál elaludtunk és így a vendégek egyenlíteni tudtak. Sajnos a végére egyik csapatnak sem sikerült bevinni a slussz poént, maradt a döntetlen. A meccs krónikájához tartozik, hogy a hatalmas szél az egész mérkőzésre rányomta bélyegét.

 

Fiú U-17 III. osztály Északi csoport 4. forduló

Cigánd SE – Balmaz FC–Olasz FS  2 – 7 (1 – 2)

Cigánd: Várhomoki – Godarsky (Setét) – Szekeres – Szakács – Wang – Dandás – Vaszily (Galambos) – Horváth – Baranyi – Jóni – Nagy. Vezetőedző: Terjék Zoltán.

Gólszerzőink: Nagy, Galambos.

Terjék Zoltán: – Továbbra is betegség és sérüléshullám sújtja a csapatomat, így hétről–hétre kis létszámban edzünk és jelenünk meg mérkőzésen. Jurkó kollegám játékosokkal való segítségét itt is köszönöm. A mérkőzésről azt gondolom, hogy az előzményeket ismerve azellenfelünket sikerült meglepni olyannyira, hogy még a vezetést ismegszereztük. A megbeszéltek szerint játszottunk, küzdöttünk és közel fél órán átóvtuk a kapunkat a góltól. Sajnos aztán jöttek a hibák, amelyet az eddigi meccseinket látva abajnok jelölt kihasznált. A másodikfélidőben elfogytunk, míg az ellenfél hetet is tudott cserélni. Így nem maradt más, mint gratulálni nekik!

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!