Egy döntetlen, egy vereség Tiszaújvárosban

MLSZ U-19 III. o. Északi csoport 15. forduló

FC Tiszaújváros – Cigánd SE    1 – 1    (0-1)

Cigánd: Balla – Fodor (Csendi) – Godarsky – Czibóka – Feka – Kocsi M. – Behina – Matusz – Szakács (Séra) – Kocsi E. – Vojtovics. Vezetőedző: Jurkó Tamás.

Gólszerzőnk: Matusz.

Jurkó Tamás: – Az idén még természetes fűvön se voltunk! A hazaiak ismerve minket a lehető legkisebb edző fűvesre vitte a hazai bajnoki fordulót. Egész mérkőzésen a mi játékunk dominált. Az első játékrészben a szerzett gól mellett megvoltak a lehetőségeink eldönteni a mérkőzést, de nem éltünk vele. A hazaiak egy szabadrúgásgóllal egyenlítettek és innentől görcsös, kapkodó játékunk nem hozott változást. Nagyon sajnálom a pontvesztést!

 

MLSZ U-17 III. o. Északi csoport 15. forduló

FC Tiszaújváros – Cigánd SE    8 – 1   (5-1)

Cigánd: Juhász – Kastély (Vaszily) – Szabó (Setét) – Wang – Dandás – Horváth (Tárkányi) – Baranyi (Iski) – Horváth – Jóni – Galambos – Kocsi (Bódi). Vezetőedző: Terjék Zoltán.

Gólszerzőnk: Juhász (öngól)

Terjék Zoltán: – Megvannak a magunk gondjai többszörösen. Nem könnyű így a helyzetünk, de e mögé sem bújhatunk. Vannak “kényszer” posztok a csapatban ahol nehéz egyenletes teljesítményt nyújtani. Sajnos most nem sikerült ezeken csapatrészekben jól teljesíteni. Ezt gyorsan el kell felejtenünk, és a számunkra fontos két következő hazai mérkőzésre kell készülni  és olyan állapotba kerülni, hogy meccseket tudjunk nyerni!

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!