Egy győzelem, egy döntetlen

Férfi U-19 III. osztály Északi csoport 12. forduló

Cigánd SE – Ózdi FC     5 – 1      (3 – 0)

Cigánd: Balla –Czibóka (Fodor) – Godarsky – Vojotvics – Kelemen – Matusz – Behina – Orosz (Szakács) – Kocsi – Domonics – Csendi. Vezetőedző: Jurkó Tamás.

Gólszerzőink: Domonics (2), Kelemen, Matusz, Behina

Jurkó Tamás: – Nagyon fontos volt a mai bajnoki, hogy három ponttal zárjuk őszi idényünket hazai pályán. Ennek megfelelően próbáltunk kezdeni, de a szervezetten kezdő vendégek ránk ijesztettek és két Balla bravúr kellett, hogy felébredjünk. Ijedtünkben fokozatosan átvettük az irányítást és félidő végére magabiztos vezetést szereztünk.
A második játékrészben folyamatosan nyomás alatt tartottuk az Ózd csapatát, de az egész mérkőzésre jellemző volt, hogy nagyon sok helyzetet hagytunk kihasználatlanul. Csak gratulálni tudok a csapatnak az őszi hazai összteljesítményükhöz.

 

Fiú U-17 III. osztály Északi csoport 12. forduló

Cigánd SE – Ózdi FC    5 – 5      (2 – 3)

Cigánd: Várhomoki – Baranyi – Szekeres – Galambos – Horváth M. – Dandás – Vaszily (Setét) – Wang – Horváth Z. – Jóni (Bódi) – Nagy. Vezetőedző: Terjék Zoltán.

Gólszerzőink: Baranyi, Horváth M., Horváth Z., Setét, Dandás

Kiállítva: Horváth Z.

Terjék Zoltán: – Hektikus mérkőzésen vagyunk túl. Vezettünk kettővel majd voltunk kétszer is két gólos hátrányban. Ez mindent elmond a mérkőzés közbeni taktikai dolgok betartásáról. Viszont újra nagyot hajráztunk ami azt mutatja, hogy erőnk van, de a fegyelmezetlenségünket mindenki megbünteti. Ebben kellene még nagyot javulnunk, dolgozunk is rajta!

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!