Egy győzelem, egy vereség

Március 10-én szombaton U19-es és U17-es csapatunk Abaújszántón játszott bajnoki mérkőzést Tállya csapatai ellen.

A két mérkőzés egy időpontban zajlott külön helyszínen, U17-es csapatunk mély talajú füves pályán csapott össze ellenfelével, míg a nagyobbak műfüvön léptek pályára. Jurkó Tamás, a két csapat vezetőedzője értékelt a mérkőzések után.

– A nagyobbakkal szoros, de magabiztos győzelmet arattunk. Érződött a csapaton hogy mérkőzéshiányban szenved, de fegyelmezett akaratos játékkal sikerült győzelemmel indítani a tavaszt! Azért az bizalommal tölt el, hogy a szerzett három gól mellett több lehetőségünk is volt gólt elérni, de rossz döntéseket vagy befejező passzt vétettünk. Jobb csapatok ellen még biztosabb védekezés és pontosabb befejezések kellenek! Gratulálok! A mérkőzés végeredménye 3-2 lett a javunkra.

– A kisebbek sajnos alacsony létszámban jelentek meg a mérkőzésen, mindösszesen egy cserénk volt. A mérkőzést nehéz körülmények között kellett lejátszani, az egész összecsapás grundfoci jellegű volt. a 90 perc alatt a kaput mindösszesen kétszer sikerült eltalálni amiből gól is született. A fiúkon észrevehető a rendszertelen edzéslátogatottság, ami sajnos a mérkőzésen ki is ütközött. A mérkőzésen 4-2 arányú vereséget szenvedtünk, bízom benne, hogy a jövőben javítani tudunk a hibákon, és sikereket fogunk elérni.

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!