Egy győzelem, egy vereség

MLSZ U-19 III. o. Északi csoport 17. forduló

Cigánd SE – Tállya KSE     7 – 3      (2-0)

Cigánd: Balla –Godarsky – Czibóka – Feka – Vojtovics – Kelemen – Matusz – Orosz – Szakács – Kocsi E. – Behina. Vezetőedző: Jurkó Tamás.

Gólszerzőink: Feka (3), Behina (2), Matusz, Vojtovics.

Kiállítva: Orosz

Jurkó Tamás: – Nagyszerűen kezdtük a mérkőzést, az elejétől kezdve nyomást gyakoroltunk a vendégekre, de a befejezésre rendre hiba csúszott. Ami közelről nem jött össze az távolról sikerült. Félidei vezetésünk kicsit túl nyugtatóan hatott ránk, ennek az eredménye volt, hogy a figyelmetlenségeinket kihasználva próbált felzárkózni a vendég csapat, de a mai napon ez belefért. Győzelmünk az egész mérkőzést tekintve nem forgott veszélyben. Gratulálok a győzelemhez, és az U14-es csapat győzelmi szériájához!

 

MLSZ U-17 III. o. Északi csoport 17. forduló

Cigánd SE – Tállya KSE   1 – 6      (0-4)

Cigánd: Várhomoki  –Szekeres – Szabó – Wang – Dandás (Moheb-Ashya) – Bodnár (Vaszily) – Tárkányi – Baranyi (Bódi) – Kastély – Jóni – Horváth (Setét). Vezetőedző: Terjék Zoltán.

Gólszerzőnk: Setét

Kiállítva: Kastély

Terjék Zoltán:  – Azt mondtam a múlt hétvégi “produkció” után, hogy érdekes hét elé nézünk. Akkor arra gondoltam, hogy lesz egy hetem a fejekben rendet tenni ésfelkészülten tudjuk várni az utolsó előtti csapatot. Az edzés munka megfelelő volt, viszont a fejekben óriási gondok vannak. Öncélú, egyénieskedő játékosok teszik tönkre a heti munkát a bajnoki meccseken, ami biztos én nem ezt oktatom és kérem tőlük.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!