Egy győzelem, egy vereség Debrecenben

Fiú U-15 II. osztály Észak – Keleti csoport 14. forduló
DSC-SI – Cigánd SE 1 – 4 (0-2)

Cigánd: Fedor (Séra) – Gáncsos – Szigeti – Lejko – Mahalek – Grunda (Takács) – Lakatos – Horváth – Pongó (Popovics) – Hunyadi (Soltész) – Setét
Gólszerzők: Mahalek 2, Lakatos, Sipos (ög.)

Terjék Zoltán: Elkezdtük a bajnokságot és egész jónak mondható eredményt értünk el. Van egy kimondott célunk, amit szeretnénk elérni! Ehhez van egy jó Csapatom és nagyon sokat dolgozunk, hogy elérjük!
Jónak mondható felkészülésen vagyunk túl, változtunk, kicsit átalakultunk rengeteget futsaloztunk, egész eredményesen. Viszont már a hétvégén mutatta a csapat, hogy mit is szeretnénk a következő meccseken csinálni.
És ha minden meccsen ilyen lesz a hozzáállás a munka ki fog fizetődni!
Gratulálok a fiúknak!

Fiú U-14 II. osztály Észak – Keleti csoport 14. forduló
DSC-SI – Cigánd SE 8 -1 (4-1)

Cigánd: Halász (Dankó) – Márta – Deák (Garami) – Jánvári (Szűcs) – Bandor Renátó (Gellérfi) – Jóni – Bandor Rodrigó – Szigeti – Horváth – Balogh – Gönczy
Gólszerző: Bandor Renátó

Vicickó László: Gratulálok az ellenfélnek teljesen megérdemelten nyertek, mi jól kezdtük a mérkőzést már az első percben vezettünk úgy húsz percig jól tartottuk magunkat utána kijött az ellenfélnek az erőbeli fölénye, nagyobbak voltak bátrabbak, erősebbek és jobban akartak. Nékünk pedig bátrabban kell futballozni, mert elég gyámoltalanul játszottunk. Debrecenben volt egy pár hiányzónk betegség miatt, ha ők lesznek hétvégén, akkor erősebb csapattal tudunk kiállni és nyerni szeretnék hazai pályán!

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!