Elkezdődött a munka

Megkezdte téli felkészülését NB II-es felnőtt csapatunk. A szakmai stáb és a játékosok a Szabadidőközpont öltözőjében találkoztak; a felkészülés első szakaszában hazai környezetben fog dolgozni a társaság, ezt követően pedig átteszik székhelyüket Nyírbátorba, azonban a felkészülés utolsó szakaszában újra itthon készülnek majd.

A mai napot tehát terembe töltötték játékosaink – az első napon az állóképesség és különböző erőnléti gyakorlatok voltak előtérben.

– Mától-vasárnapig nyolc tréninget (délelőtt-délután) terveztünk a kollégáimmal, az első pihenőnap hétfőn lesz – árulta el Szénay Péter. – A gyakorlatok zömét labdával végezzük, nagy futásokat nem akarok, hiszen nem arra készítjük fel a játékosokat, hogy maratont fussanak. A célunk nem lehet más, mint a bennmaradás elérése, ennek érdekében több mérkőzést kell majd megnyernünk a tavasszal, mint amennyit az ősszel sikerült. Mindebből következik, hogy a különböző lépéseket így, ezen gondolat mentén tesszük, tettük, vagyis hogy szeretnénk megerősíteni a középpályát, valamint a támadósort.

Holnaptól nagyon hideget és szelet jósol a meteorológia, így nagy valószínűséggel – a játékosok érdekében – maradnak a benti foglalkozások.

Szóljon hozzá!