Ellenfélként térnek vissza

Szerdán 15 órakor, a Magyar Kupa országos főtábláján az NB II-es Szolnoki MÁV FC csapatát fogadja a Cigánd SE. Ellenfelünk keretében találhatunk három olyan játékost, akik tavaly még csapatunkat erősítették. Angyal Norbert, Katona György és Molnár Róbert a szolnoki gárdában is meghatározó szerepet tölt be – Katona például az elmúlt vasárnap fontos gólt szerzett a Zalaegerszeg elleni bajnoki mérkőzésen. Kíváncsiak voltunk, hogy ellenfélként milyen érzésekkel térnek vissza Cigándra.

Angyal Norbert:Megmondom őszintén csak nevettem, amikor megláttam a párosítást. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar viszont látom vendégként a cigándi csapatot. Mindenféleképpen tovább szeretnénk jutni úgy készülünk. Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen nem tudom milyen játékerőt képvisel a mostani csapat.

Katona György: – Jó szívvel gondolok vissza a Cigándon eltöltött időszakra, főleg a feljutó csapatra, amely nagyon jó közösséget alkotott. Tavaly sajnos nem tudtunk megragadni az NB 2-ben különböző okok miatt, de ott is voltak emlékezetes meccsek. Remélem, hogy rövid időn belül visszatér a csapat az NB 2-be, szurkolok nekik. A szerdai meccstől azt várom, hogy igazi kupahangulat lesz a mi továbbjutásunkkal. Biztos nehéz lesz, de szeretnénk minél tovább menni a sorozatban.

Molnár Róbert:Jó volt a Cigándon eltöltött év, jó volt a csapat! Kár, hogy nem sikerült a bennmaradás. Most egy másik csapat tagjaként megyek Cigándra, akikkel mindent megteszünk a győzelemért, hiszen célunk, hogy minél tovább jussunk a kupában.

Fotók: szolnokimavfc.hu

Szóljon hozzá!