Eltüntetett osztálykülönbség, de fájó búcsú a kupától

Cigánd SE – Dorogi FC 0-2 (0-1)

Cigánd, Városi Stadion, 200 néző. Vezette: Veizer Roland (Berettyán Péter, Szert Balázs)

Cigánd: Sánta T. – Balla (Németh Sz., 77′), Répási, Kovács G., Molnár L. – Baksa – Molnár T., Toma, Ötvös, Sánta K. (Szöllősi, 46′) – Oláh. Megbízott edző: Prisztács Tamás.

Dorog: Vajda G. – Grabant, Berkó, Füredi Németh Á. – Göblyös, Nagyházi – Kamarás (Hartyán, 90+1′), Kovács D., Simon (Szellák, 56′) – Sitku (Faragó, 83′). Vezetőedző: Schindler Szabolcs.

Gólszerzők: Simon, 22′, Kamarás (11-esből), 89′.

Prisztács Tamás: – Ellenfelünket jól feltérképeztük, ezért tudtuk, hogy mi vár ránk. A két csapat keretét nem lehet összehasonlítani, mivelhogy nem rendelkezünk annyi jó képességű játékossal mint ellenfelünk, hogy tudnánk őket cserélgetni. Ami a meccset illeti, két különböző játékot láthattunk. Ellenfelünk hosszú ívelt labdákkal próbált érvényesülni, mi pedig a kombinatív játékkal. Hosszabb ideig próbáltunk a földön játszani és uralni a játékot, ez az első húsz percben sikerült is. A Dorogot nem engedtük érvényesülni, mi két gólhelyzetet dolgoztunk ki magunknak, de sajnos centiméterek hiányoztak. A Dorog az első veszélyes hosszú passzából gólt szerzett. Utána már a játék is kiegyenlítődött. Számunkra a legpechesebb pillanat a 11-es volt, mellyel nem tudtunk egyenlíteni. A második félidőben is mi domináltunk, jobb csapat voltunk, számos helyzetet alakítottunk ki, de sajnos mind kimaradt. A 75. perctől már csak három védővel játszottunk és próbáltunk egyenlíteni, sajnos egy vendégkontra utáni szabálytalanságból a Dorog eldöntötte a meccset. Egész ősszel a legnagyobb problémánk a támadások befejezésével voltak. Sok helyzetet tudunk kialakítani, de ezeket rendre kihagyjuk, ezeken mindenképpen változtatnunk kell. Fiatal a csapatunk, mindenkinek sokat kell még tanulni és fejlődni. A télen sok munka vár ránk!

Schindler Szabolcs:Tudtuk, hogy nehéz meccs lesz, a cél az volt, hogy egy góllal többet rúgjunk, mint az ellenfél. Gratulálok a csapatnak a továbbjutáshoz, egy kulturáltan futballozó Cigándot győztünk le.

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!