Értékes győzelem a Hajdúböszörmény ellen

Férfi U-19 III. osztály Észak-Kelet

16. forduló:

Várda LA – Cigánd SE 8-0 (2-0)

Cigánd: Stefáncsik – Gulyás – Szűrös – Orgován – Vozárik – Matusz – Orosz – Korfant – Szakál – Fodor – Szalontai. Vezetőedző: Jurkó Tamás.

Jurkó Tamás: – Április 4-én játszottunk a listavezető Kisvárda csapata ellen. Sajnos csak egy félidőre tudtuk a bajnokesélyes hazai csapat dolgát megnehezíteni, és méltó ellenfelei lenni. A második félidőben minden hibánkat és gyengeségünket könyörtelenül kihasználtak, így ilyen arányban is megérdemelten nyertek!

 22. forduló:

Cigánd SE – Hajdúböszörményi TE 1-0 (1-0)

Cigánd: Deme – Fodor – Szűrös – Orgován – Vozárik (Fodor) – Kelemen – Matusz – Orosz – Korfant – Szakál (Szalontai) – Gulyás. Vezetőedző: Jurkó Tamás.

Gólszerző: Kelemen, 44′.

Jurkó Tamás: – Két nappal a Kisvárda elleni mérkőzés után, pénteken újabb kemény mérkőzés várt a csapatra, ugyanis a második helyezett Hajdúböszörmény látogatott hozzánk. Tudtuk, hogy a jó erőkből álló Böszörmény fog dominálni, ezért a védekezést helyeztük előtérbe és kontrákra rendezkedtünk be. Szerencsére ez jó döntésnek bizonyult, mert támadásaink rendre veszélyt jelentettek az ellenfél kapujára. A vezető gólunk is egy ilyen szituáció végén született, ami szerencsére elégnek bizonyult ahhoz, hogy megszerezzük a három pontot és sikerült a vendég csapat fölé nőni. A csapat erejét mutatja, hogy a szerdai fiaskó után is van tartása a CSAPATUNKNAK! Várom a jó folytatást a hiányzóinkkal és sérültjeinkkel kiegészülve. HAJRÁ CIGÁND!

 

Férfi U-17 III. osztály Észak-Kelet

16. forduló:

Várda LA – Cigánd SE 18-0 (7-0)

 

Cigánd: Kerekes – Posta (Várhomoki) – Szakács – Godarsky – Bódi – Behina (Nagy) – Vojtovics – Kocsi – Galambos – Csendi – Vaszily. Vezetőedző: Puskás Tamás.

Puskás Tamás: – Múlt hét szerdán a listavezető Kisvárdán vendégeskedett csapatunk. A mérkőzés megmutatta ,hogy milyen nehéz felvenni a harcot egy akadémiával szemben. Az első félidőben 5 gólos hátrányba kerültünk.  A Kisvárda hatalmas iramot diktált a mérkőzés folyamán, amit a hosszú kispadjának köszönhetően a második félidőben is tartani tudott. A mérkőzés képe egy Dávid és Góliát harchoz hasonlított..
 22. forduló:

Cigánd SE – Hajdúböszörményi TE 0-6 (0-2)

Kerekes (Várhomoki) – Jóni – Séra – Galambos – Godarsky – Bódi (Horváth)  – Szakács – Vojtovics – Kocsi – Csendi – Vaszily. Vezetőedző: Puskás Tamás.

Puskás Tamás: – Nagyon rosszul kezdődött a mérkőzés, ugyanis egy védelmi megingást rögtön a 3. percben kihasznált a Böszörmény. Nem sokkal később tovább romlott a helyzet, mert egy felesleges büntetőből tovább növelte előnyét ellenfelünk. Ekkor szerkezetet váltottunk és átálltunk háromvédős rendszerre és próbáltunk visszajönni a mérkőzésbe,  agresszívabban játszottunk de sajnos ennek ellenére sem sikerült gólt szereznünk. A mérkőzés második felében látni lehetett a csapaton a fáradtságot a kemény hétnek köszönhetően és az utolsó percekre a koncentrációval is gondok adódtak. Kiemelném a csapatból Kerekes Dávidot, aki sokáig meccsben tartotta a csapatot védéseivel, valamint Sánta Tibit, aki segítségével sokat fejlődött kapusunk és sikerült szintet lépnie. A következő mérkőzésen a DEAC-ot fogadjuk és megkérem a csapatot hogy az edzéseken és a meccsen mindent tegyenek meg hogy győzelemmel zárhassuk a hetet!

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!