“Ezt gyorsan el kell felejtenünk”

Az elmúlt vasárnap nagy pofonba szaladt bele csapatunk, miután hazai pályán 5-0-ás vereséget szenvedett a Putnoktól. A nem várt eredmény lehetséges okairól kérdeztük csapatunk jobbsélsőjét, Kis Gergőt.

– Úgy vettem észre, hogy már a meccs előtti edzésen sem volt minden rendben. A csapat nem volt valahogy egybe mint más meccsek előtt, valamiért nem volt az igazi – nyilatkozta Kis Gergő honlapunknak.

– Vasárnap reggel tudtuk meg, hogy Engel Alex nem tud játszani betegség miatt, aztán Jóni Gabi is szerencsétlenül megsérült a bemelegítésnél, de nem erre fogjuk, persze nyilván hozátettek ezek is a vereséghez, de úgy gondolom ez egy ilyen meccs volt, nem jött össze semmi, ellentétben az ellenfelünknek, ők szinte mindenből gólt rúgtak. Frissebbek voltak, mi sok hibával játszottunk, kapkodtunk – mondta fiatal játékosunk.

– Igazából, hogy ez így jött ki és, hogy miért, nehéz megmondani. Nagyon rossz napunk volt, gyorsan el kell felejtenünk ezt a meccset, és a hétvégén javítani kell! Nem maradtunk le semmivel, szoros a mezőny.

– Úgy gondolom sikerült magunkat túltenni ezen a vereségen. Mindenki tudja, hogy nem ennyire vagyunk képesek és ez egy véletlen volt, hogy így alakult. Készülünk a hétvégi meccsre, persze tudjuk jól, hogy az sem lesz egy könnyű menet – zárta mondandóját Kis Gergő.

 Fotó: Kepecz Zsolt
Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!