Fájó vereség

NB III Keleti csoport 6. forduló

Termálfürdő FC Tiszaújváros – Cigánd SE 2-1 (0-1)

Tiszaújváros Sportcentrum, 300 néző. Vezette: Kulcsár Katalin (Kurinka Béla, Farkas Dávid).

Tiszaújváros: Tóth – Pap (Lipusz, 57′), Papp, Fodor P., Nagy P. – Bussy, Burics – Kertész (Lippai, 74′), Faggyas, Illés – Nagy D. Vezetőedző: Gerliczki Máté.

Cigánd: Gazsi – Zanko, Répási, Kovács, Varga – Baksa – Kis (Sánta, 89′), Angyal, Fodor A., Molnár L. – Engel (Bokros, 87′). Vezetőedző: Prisztács Tamás.

Gólszerzők: Papp, 86′, Lipusz 90+2′ illetve Fodor A., 43′.

Vezetőedzői értékelések:

Gerliczki Máté: – Az eddigi mérkőzések közül most játszottunk a leggyengébben, ennek ellenére hat komoly helyzetünk is volt, amelyek mind kimaradtak. Az utolsó percekben minden mindegy alapon rúgtunk két gólt és így azt mondhatjuk hogy szerencsés győzelmet arattunk. Mindezek ellenére azt mondom, hogy ebből a győzelemből erőt kell merítenünk és pontokat kell szereznünk idegenben is.

Prisztács Tamás: – Újabb pofon! Az utolsó hat percben sikerült a hazaiaknak a maguk javára fordítani az eredményt. A fiúkat dicséret illeti, mert fegyelmezetten végig gürcölték a meccset, taktikailag betartották a tölük követelt utasítást, de ma nem volt elég az egy lőtt gól. Éreztük, hogy ha megszerezzük a második találatot megvan a mérkőzés, de ez nem sikerült. Hét gólhelyzetünk volt, amiből egyet váltottunk góllá! Amelyik csapat nem használja ki a helyzeteit az nem érdemel győzelmet, ilyen a futball.

Fotó: boon.hu

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!