Fantasztikus első félidő, megérdemelt győzelem!

B-A-Z megyei I. osztály 16. forduló

Cigánd SE – BTE Felsőzsolca 61 (50)

Cigánd, Városi Stadion, 250 néző. Vezette: Rendek István (Sántha Szabolcs, Elek Balázs).

Cigánd: Csáki P. – Horváth (Marozsán, 75’), Csáki P., Répási, Chepa (Pásztor, 57’) – Balla, Oravecz – Kovács D. (Balogh, 70′), Oláh, Jóni (Timkó, 59’) – Bodnaruk.. Vezetőedző: Nagy Gábor.

Felsőzsolca: Demcsik – Tóth K., Boczki, Csendom, Szala (Kupcsik, 69′), Boros, Szárnya, Molnár D. (Gáll, 82′), Lippai (Dlehány, 82′), Varga (Tirk, 69′), Kovács Sz. (Dávid, 69′) Vezetőedző: Sándor Zsolt.

Gólszerzők: Bodnaruk, 17′, 28′, Kovács, 20′, Jóni, 31′, Oláh, 44′, Timkó, 83′ illetve Dávid, 75′.

Szögletarány: 6-6

Értékelések:

Nagy Gábor: – Nyáron, amikor kiestünk az NB III-ból 2-3 fiatal játékosunk maradt a régi csapatból. A klub saját nevelésű és környékbeli fiatal játékosokkal képzelte el a jövőt. Akkor többen azt mondták 1-8. hely valamelyikét érjük el. Ez a csapat a félszezon alatt bebizonyította, hogy többre érdemes! Fejlődőképes és mindent megtesznek Cigándért, ami a mai világban ritkaszámba megy. Veretlenek vagyunk a bajnokságban, ez példaértékű! Nagyon jó lesz így telelni, hogy elsők vagyunk! Köszönöm a srácok, – és mindenkinek aki bármivel segítette a csapatot, hogy így szerepeljünk!

Sándor Zsolt: – Bár megvoltak nekünk is a lehetőségeink, de igazából könnyűnek találtattunk. Megérdemelten nyert a Cigánd!

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!