Fodor András: Senki sem szeret kikapni, így mi sem!

Fodor András az egyetlen játékosunk, aki az idén valamennyi bajnoki mérkőzésünkön pályára lépett, s mindegyiken kezdőként. Középpályásunkkal a hétvégi bajnoki mérkőzés mellet a tavaszi változásokról beszéltünk.

– A Tiszaújváros elleni meccsünk nem úgy sikerült ahogy szerettük volna. Gyengén játszottunk – köztük én is, – és egy hiba eldöntötte a három pont sorsát. Előre játékban ami idáig jellemzett minket, hogy védekezésből gyorsan átmegyünk támadásba az most nem volt meg. Sajnálom ezt a meccset, jó lett volna nyerni és zárkózni a középmezőnyhöz, de a foci ezért is szép mert következő héten kijavíthatod a hibádat – foglalta össze a vasárnapi fiaskót játékosunk.

– Fiatal, jó képességű csapatunk van, ami még idővel sokra viheti. Mindenki tudja jól mi a dolga, miért igazoltuk. Biztos nagy a nyomás mindenkin, ez néha látszik is a teljesítményünkön, de együtt átlendülünk a nehézségeken, mert egy célért küzdünk – vázolta a tényeket a középpályás.

– A tavaszi bajnokikon látszik, hogy rendkívül dinamikusan és nagy kedvel játszol!

– Igen valóban így van, jól látod, én is érzem magamon, hogy jobb erőben vagyok. Jól sikerült a téli felkészülésünk is, és hála Istennek a térdem sem fáj mint ősszel.
– Számos gólpasszt kiosztottál az idén. Mondtad az egyik edzés közben, hogy már kijárna a gól is neked, hát majdnem összejött a Tiszaújváros ellen!
– Próbálok a legjobb tudásom szerint játszani és segíteni a csapatnak, hogy elérjük a célunkat. Viccesen fogalmazva, mindegy ki rúgja a gót csak én legyek az! De valóban jól látod kijárna már egy gól, hiszen minden meccsen teszek érte, de hátha megtörik a jég hétvégén. Erre törekszünk majd Nyírbátorban, ami egy jó és stabil csapat otthonában nem lesz egyszerű.
– Szerinted melyek a legfőbb változások az őszhőz képest?
– Szerintem jól igazoltunk, a keret erősödött. Nyáron nem volt időnk, későn kezdtük meg a felkészülést és sajnos el is rontottuk az őszt! De azért tudjuk jól, hogy 11 ember érkezett, hogy összeálljunk ahhoz idő kell, ami a mi helyzetünkben viszont sürgős. Edzéseken dolgozunk, csiszoljuk az elemeket, a játékrendszert, hogy minél hatékonyabbak legyünk. Tudjuk, hogy a szurkolóink türelmetlenek, mert azt szeretnék, hogy mindig nyerjen a csapat. Senki sem szeret kikapni, így mi sem! Azt szeretnénk elérni, hogy szezon végén együtt ünnepelhessük a bennmaradást.

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!