Fölényes győzelmek

Fiú U-15 II. osztály Északi csoport 5. forduló

Cigánd SE – Sajóbábony VSE     6 – 0      (4 – 0)

Cigánd: Balogh – Iski – Petercsák – Paronai – Tárkányi – Lakatos – Sándor (Szabó) – Papp (Kolompár) – Kolozsvári – Nagy – Dókus. Vezetőedző: Paronai Tamás.

Gólszerzők: Tárkányi (3), Sándor, Dókus, Paronai.

Paronai Tamás: – Az elmúlt hétvégén a Sajóbábony csapatát láttuk vendégül. A mérkőzés előtt azt beszéltük meg a fiúkkal, hogy minél hamarabb megpróbáljuk dűlőre vinni a három pont sorsát azzal, hogy letámadjuk ellenfelünket. Az elején a szerencse is mellénk állt, hiszen Tárkányi lapos középre tartó labdájába a vendég kapus szerencsétlenül nyúlt bele és a kapufa mellé becsorgott az. A továbbiakban a vendégek térfelén járattuk a labdát, sokszor mögéjük kerültünk a széleken, de beadásaink vagy rosszak voltak vagy a támadók maradtak le centikkel. Tárkányi a félidő közepén kétszer is betalált, amivel magabiztosan vezettünk, majd Sándor is megszerezte első gólját. A második félidőben érthetetlen módon, a saját térfelünkön járattuk a labdát nem koncentráltunk a támadó játékunkra, emiatt kevés helyzetünk volt. A végén azonban nem lehetek elégedetlen a 6-0-ás végeredménnyel, remélem ez a győzelem lökést ad a csapatnak. Pénteken Ózdra utazunk, ahol szintén kötelező a győzelem.

Fiú U-14 II. osztály Északi csoport 5. forduló

Cigánd SE – Sajóbábony VSE   9 – 0     (6 – 0)

Cigánd: Fedor – Béres (Csáki) – Gulyás – Setét – Lejko – Jóni (Dócs) – Mándi – Szigeti – Juhász (Ragán) – Horváth (Balogh) – Sipos (Novák). Vezetőedző: Dócs Gergő.

Gólszerzők: Szigeti (2), Jóni (2), Gulyás, Mándi, Ragán, Dócs, Horváth.

Dócs Gergő: – A mérkőzés kis csúszással kezdődött. Rögtön a mérkőzés elején sikerült betalálunk és ezután egyből éreztem, hogy ezt a mérkőzést nem veszíthetjük el. Végig nagy fölényben játszottunk, uraltuk a mérkőzést. Ennek köszönhetően rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de sajnos nagyon sokat ki is hagytunk, ezek a következő mérkőzéseken nem fognak beleférni. Ellenfelünk egy fővel kevesebben állt ki, de tisztességesen végig küzdötték a mérkőzést. Gratulálok csapatomnak az első hazai győzelemhez, remélem ez lendületet és önbizalmat ad a továbbiakra! A következő fordulóban Ózdra látogatunk.

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!