Futsal U-13, U-11: megyei döntős mindkét korosztályunk

Március 4-én az U-11-es és U-13-as csapataink Tiszaújvárosban vettek részt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei futsal selejtező tornán.

U-11-es korosztályunk három, U-13-as korosztályunk négy selejtező mérkőzést vívott a megyei döntőbe kerülésért. Mindkét korosztálynál az első kettő helyezett kvalifikálta magát a megyei döntőre.  A mérkőzések 1×25 percesek voltak.

Kisebbik korosztályunk a Sárospataki USI csapatával kezdte meg a tornán való szereplést, ahol a mérkőzést végig irányítva, rengeteg helyzetet kidolgozva sikerült nyerni, 4-0 lett az eredmény.

A kedvezőtlen versenykiírásnak köszönhetően pihenőidő nélkül a következő mérkőzést is csapatunk játszotta a házigazda és egyben favoritnak tartott Tiszaújváros csapatával. A mérkőzésre rányomta a bélyegét hogy a csapat kicsit fáradt volt és a Tiszaújváros nagyobb létszámmal frissebben várta a mérkőzést, de a fiúk mindent megtettek a siker érdekében, több helyzetet is kidolgoztak, de sajnos azokat nem sikerült gólra váltani és a végén bekapott góllal sajnos alul maradtunk ellenfelünkkel szemben, 0-1 lett a mérkőzés. A csapat mindenképp dicséretet érdemel meg maximálisan odatették magukat a fáradtság ellenére is és mindent megtettek a sikerért!

Az utolsó mérkőzést a Bükkábrány csapatával játszottuk, ahol felszabadult szép játékot láthattak a kilátogatók, ezt a mérkőzést 7-1-re nyerte a csapat így a végelszámolásnál a második helyezést sikerült elérniük amihez ezúton is gratulálok! Ezzel bejutottak a megyei döntőbe, amit Miskolcon rendeznek meg március 13-án.

U-13-as együttesünk a házigazda Tiszaújvárossal csapott össze az első mérkőzésen, ahol meglepetésre 1-1 döntetlennel végeztek.

Szerencsére ez nem vette el a játékosok kedvét és innentől végig kiegyensúlyozottan magabiztosan játszottak. A második mérkőzést a Bükkábrány csapatával játszották ahol örömjátékot láthattak a nézők, fölényesen 13-1-re diadalmaskodtak a fiúk.

A harmadik mérkőzésen a Sárospataki USI csapatával csaptak össze, akik szintén jó játékerőt képviseltek, de a tornán végig kiemelkedő Szigeti Zalán vezérletével, 5-0-ás sikerrel zárt a társaság.

Az utolsó mindent eldöntő összecsapáson a Tiszakeszi csapatával csaptak össze a fiúk a tét a megyei döntőbe jutás volt. A mérkőzés elején kicsit ránk ijesztettek, ugyanis a mérkőzés elején vezetéshez jutott a Tiszakeszi, de ennek köszönhetően felpörgött a csapat és 4-1el sikerült abszolválni a mérkőzést így a csoport élén az első helyezést szerezte meg a cigándi csapat, amivel ők is bejutottak a március 13-i négyes döntőbe! Ezúton is gratulálunk a srácoknak! Jövő héten folytatás!

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!