Futsal U15: második hely Borsodban és Szabolcsban is

 

 

Borsod megyei Futsal U15.Döntő
Tiszaújváros, 2020.03.01.

Cigánd SE – MVSC  3 : 1.
Cigánd SE – Mezőkövesd Zsóry  1 : 5
Gesztely FCE – Cigánd SE  1 : 9

Terjék Zoltán: – Először is szeretném megköszönni minden kollégám segítségét, hogy az általam elképzelt csapattal tudtunk elutazni a megyei négyes döntőre! Ami az eredményeket illeti, a Mezőkövesd elleni rossz kezdés (fél perc 0:2) megalapozta a végeredményt. Nem tudtuk már megnyerni a mérkőzést de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Kövesd megérdemelte a torna győzelmet, mert a játék minden elemében fölénk nőttek a tudatosan felépített játékukkal!Azonban a többi mérkőzésen hoztuk a tőlünk megszokott játékot és ez a második hely megszerzésére elég is volt! Gratulálok a csapatnak!

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei U15 Futsal.

Eredménye:

16 mérkőzés:  10 győzelem  1 döntetlen  5 vereség 31 pont.

Terjék Zoltán: – A nagypályás bajnokság kezdetére lejátszottuk az összes Szabolcs megyei futsal bajnokság meccseit is! A jelenleg is zajló bajnokságban az elért pontjaink alapján második helyen állunk. De mivel az összes csapat nagyjából egy hónap múlva fogja csak befejezni a bajnokságot így a helyezésünk minden bizonnyal változik majd. Ami azt jelenti, hogy egy csapat biztosan megelőz még előre láthatóan, viszont a harmadik hely még reális lehet a kedvező eredmények viszonylatában. Bízunk itt is egy érem elérésében! Amihez nagy munkát végeztünk és azt gondolom, joggal reménykedhetünk! Köszönöm az egész bajnokság során a csapatnak nyújtott segítséget és a fiúknak az eredményes szereplést!

Borsod megyei Futsal U11.Döntő
Tiszaújváros, 2020.03.01.

Gönczi Zoltán: – A selejtezőn elért eredmények után bizakodva vártuk a futsal megyei négyes döntőjét, ugyanis szép magabiztos játékkal jutottunk be a megyei fináléba. Sajnos a várt teljesítményt nem tudták hozni a fiúk. Nagyon enerváltan, tudásukhoz mérten nagyon visszafogott teljesítménnyel rukkoltak elő a Srácok. Talán a korai kelés lehet ennek az oka, ugyanis volt olyan játékosom aki már hajnali fél5 kor buszon ült hogy részt tudjon venni a tornán. Két embert kiemelnék, Pető Levente és Kovács Gergő személyében, akik szívüket, lelküket kitették a pályán a jobb eredményért! A többiek példát vehetnek róluk! Az eredménytől függetlenül köszönöm a fiúknak a részvételt és hogy a hajnali indulás ellenére kivétel nélkül mindenki eljött! Megyünk tovább, és még nagyobb erőbedobással edzünk!

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!