Girdán Sándor a CISE Halhatatlanok Klubjának újabb tagja

A Cigánd Sportegyesület szeretne hagyományteremtő módon megemlékezni egykori kiváló játékosairól, vezetőiről. Méltóképpen köszönteni azokat, akik bármilyen módon sokat tettek Egyesületünkért. Ezért tavaly megnyitotta a CISE Halhatatlanok Klubját, amelynek a következő tagja Girdán Sándor lett.

Girdán Sándor 1974. augusztus 31-én született Debrecenben. Létavértesen járt Általános Iskolába. Majd középiskolai tanulmányai alatt ismerkedett meg komolyabban –  a küzdősportok mellett – a labdarúgással, melyet hobbi szinten a mai napig űz. Sikeres üzletember, aki saját magának teremtette meg mindazt amit elért. A cigándi futball felemelkedése egyértelműen neki köszönhető, hiszen önzetlen segítségével és folyamatos nyerni akarásával a megyei II. osztályból  az NB II-ig jutatta csapatunkat. Bárhol járunk az országban a neve összefonódik egyesületünkkel, és ez így is van rendjén. Méltán lehetünk rá büszkék, hogy valaha is betette a lábát Cigándra és megismerhettük általa a profi futball közegét. Ha stadionunk egyszer nevet fog kapni valószínűleg az Övét fogja viselni.

Girdán Sándor tehát a Cigánd SE Halhatatlanok Klubjának új tagja, aki a héten Tóth Istvántól, a Cigánd FC ügyvezetőjétől vehette át az erről szóló díszoklevelet. Oláh Krisztán polgármester Úr, a közelmúltban ünnepelt születésnapja alkalmából pedig egy legújabb CISE-mezt ajándékozott neki.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!