Győzelem vezéráldozattal!

Fölényes győzelemmel feledtették a szerdai kupabúcsút felnőtt focistáink, akik az Edelény elleni mérkőzést nyerték meg tegnap. Ezzel továbbra is 100%-osak a bajnokságban, a siker azonban áldozattal is járt…

Nem jelentett akadályt Nagy Gábor együttesének az Edelény elleni bajnoki mérkőzés sem. Csapatunk magabiztosan, helyenként kifejezetten tetszetősen futballozott, és simán legyőzte ellenfelét. Üröm az örömben, hogy a keret egyik legjobb játékosa, Jóni Gábor súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett.

A meccs hajrájában egy sípszó utáni kemény belépővel Jóni Gábor fájdalmas arccal maradt a földön, akit azonnal le is kellett cserélni. Szomorú, hogy a sérülés előtt az ellenfél játékosai arra biztatták egymást, hogy keményen lépjenek oda kiváló támadónknak, aki félidei bejövetele után 10 perc alatt eldöntötte a találkozót.

Sajnos a sérültekből rajta kívül sincs hiány, Csáki Péter combfájdalmai miatt kért cserét a tegnapi mérkőzés szünetében, Stanislv Chepa hetek óta bokasérüléssel bajlódik, de Baráz Márkó sincs 100%-os állapotban.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!