Győzelmi kényszer

2018. október 28-án (vasárnap) 13:30 órától a 12. fordulóval folytatódik a bajnokság, amikor a Cigánd SE csapata Debrecenben lép pályára.

A kérdés ezúttal is az, hogy vajon sikerül-e végre kikászálodnunk a hetek óta tartó rossz sorozatból. A válasz holnap délután fél négy körül kiderül a nyáron igencsak megerősödött, jó formában lévő DEAC otthonában.

Prisztács Tamás: – Nincs most tőlünk győzelemre éhesebb csapat a bajnokságban. Számunkra az október nem úgy alakult ahogy azt elképzeltük. A hónap elején folyamatos sérülések érték a csapatunkat, és ezekkel a hét elejéig küszködtünk. Nagyon örülök, hogy most már egészséges állapotban visszatértek a támadó játékosaink, melyek segítségével sikeresebbek tudunk lenni. Októberben volt két 1-0-ás vereségünk melyekből sokat tanultunk. Közös erővel és akarattal kell gyűjteni a pontokat, hogy minél előrébb zárjunk a tabellán az őszi idény végén. Nagy célokkal érkezünk Debrecenbe, de tudjuk, hogy egy rutinos csapat ellen kell majd futballoznunk. A Keleti csoportban bármelyik csapat legyőzheti a másikat, ezért is bízom benne, hogy végre megszakad ez a szörnyű sorozat és győzelemmel térhetünk haza.

Debreceni EAC (9.) – Cigánd SE (13.)

Játékvezető: Tamási Patrik

Asszisztensek: Belicza Bence, Soós András

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!