Győzött az U14!

Fiú U-15 II. osztály Északi csoport 16. forduló

FC Tiszaújváros – Cigánd SE       9 – 0 (2-0)

Cigánd: Balogh R. – Balogh L. – Kolompár – Kanalas – Petercsák – Paronai – Tárkányi – Lakatos – Sándor – Kolozsvári – Gönczy (Szabó). Vezetőedző: Paronai Tamás.

Paronai Tamás: – Sajnos a fél csapatat hiányzott betegség és családi programok miatt, ezért esélyünk sem volt a szervezetten és jól focizó hazaiak ellen. Köszönjük az U14-es csapat segítségét. Hétvégén újabb fontos mérkőzés vár ránk Karcagon, bízom benne, hogy ott javítunk.

 

Fiú U-14 II. osztály Északi csoport 16. forduló

FC Tiszaújváros – Cigánd SE    1 – 3   (1-2)

Cigánd: Fedor – Oláh (Bandor Renátó) – Setét – Béres – Horváth – Lejko – Jóni (Bandor Rodrigó) – Mándi – Csáki (Dócs) – Nemes – Balogh. Vezetőedző: Szőlősi Lóránd.

Gólszerzőink: Horváth B. (2), Mándi.

Szőlősi Lóránd: – Gratulálok ismét a csapatnak a győzelemhez! Most annyival volt másabb, hogy jó játék is párosult mellé. Természetesen helyén kezeljük ezt a győzelmet. A csapat minden utasításomat betartott, így boldogan jöttünk haza Tiszaújvárosból. Készülünk a következő meccsre, ami ismét idegenben lesz, mégpedig Karcagon. Azt meg kell jegyezzem, hogy nem tudom mivel etetik a fiatalokat Újvárosban, de volt olyan 14 éves játékos akiről azt hittem hogy a felnőtt csapatból játszik le, de tudom hogy ez lehetetlen. Csak így tovább gyerekek!

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!