Győzött mindkét korosztályunk

Fiú U-15 II. osztály Északi csoport 15. forduló

Cigánd SE – Ózdi FC   12 – 0     (4-0)

Cigánd: Petró – Dókus – Balogh – Iski (Kolompár) – Petercsák – Paronai – Tárkányi – Kanalas (Szabó) – Polyák – Kolozsvári – Sütő. Vezetőedző: Parnai Tamás.

Gólszerzők: Paronai (4), Polyák (3), Tárkányi (3), Dókus (2).

Paronai Tamás: – Gratulálok a fiúknak a nagyarányú győzelemhez, de nem szabad messzemenő következtéseket levonni ebből a mérkőzésből. A következő fordulókban dől el, hogy oda tudunk-e érni az első csapatok közé vagy csak egy átlagos együttes leszünk.

 

Fiú U-14 II. osztály Északi csoport 15. forduló

Cigánd SE – Ózdi FC     4 – 3      (2-2)

Cigánd: Fedor (Farkas) – Setét – Béres – Horváth B. (Balogh L.) – Lejko – Jóni (Bandor Rodrigó) – Mándi (Bandor Renátó) – Csáki (Horváth G.) – Nemes – Balogh K. (Juhász) – Gönczy (Oláh). Vezetőedző: Szőlősi Lóránd.

Gólszerzőink: Horváth B. (2), Mándi (2).

Szőlősi Lóránd: – Először is gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Sajnos magunknak tettük nehézzé a mérkőzést ami sokszor kemény és szikrázó összecsapásokat hozott a pályán, egy alkalommal még túlzottan is. Játékban még mindig vannak hiányosságok, amit legfőképp a fegyelmezetlenség rovására írok. Azon leszünk, hogy ezt a héten kiküszöböljük és Tiszaújvárosból is győztesen és jó hangulatban jöjjön haza a csapat. Ezen a szinten néha előfordul az is hogy az ellenfél játékosa egy meccsen két sárgalapot kap és mégis végig játssza a meccset, sőt a 80. percben majdnem egyenlít is!

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!