Hazai mérkőzések a tavaszi szünetben

Fiú U-15 II. osztály Északi csoport 21. forduló

Cigánd SE – Miskolc Népkert     4 – 2    (2-1)

Cigánd: Petró – Dókus – Sándor (Szabó) – Iski – Paronai (Balogh) – Tárkányi – Kanalas (Kolompár) – Polyák – Zamatóczky – Sütő – Seman. Vezetőedző: Paronai Tamás.

Gólszerzőink: Kanalas (2), Iski, Balogh.

Paronai Tamás: – A tabellán elfoglalt helyezéstől függetlenül, az egyik kedvenc ellenfelünk érkezett hozzánk. A mérkőzés előtt mindössze három védő játékos állt rendelkezésemre, ezért a 3-5-2-es játékrendszerrel álltunk fel. Kezdetben több helyezkedési hiba is belecsúszott, de a félidő végére teljesen összeállt a védekezésünk. Középpályán és a csatársorban is nagyszerű teljesítményekkel rukkoltak elő a srácok és úgy gondolom egy percig sem forgott veszélyben a győzelmünk.

 

Fiú U-14 II. osztály Északi csoport 21. forduló

Cigánd SE – Miskolc Népkert    0 – 10    (0-5)

Cigánd: Mándi – Béres – Balogh L. (Fedor) – Horváth –Setét – Lejko – Jóni (Dócs) – Oláh (Bandor Rodrigó) – Csáki (Bandor Renátó) – Nemes – Balogh K. (Gönczy). Vezetőedző: Szőlősi Lóránd.

Szőlősi Lóránd: – Úgy gondolom hogy nem szégyen egy jobb csapattól kikapni! Az eredmény nem tükrözi hűen a játék képét, mert amit mi kihagytunk ők berúgták. Nincs ekkora különbség a két csapat között! Van még hová fejlődni számunkra, ezért minden edzésen azon leszünk hogy a hiányosságokat folyamatosan pótoljuk. Megyünk tovább. Nagy gratula az U15 csapatának a győzelemhez és szurkolok a nagy csapatnak a bent maradáshoz ami számunkra nagyon szükséges mivel mi mindent megteszünk hogy miattunk soha ne érje őket semmi hátrány ezért most rajtuk a sor! Hajrá Cigánd SE!

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!