Hazai vereségek

MLSZ U-19 III. o. Északi csoport 22. forduló

Cigánd SE – Balmaz FC-Olasz Focisuli      0 – 4     (0-1)

Cigánd: Várhomoki (Balla) – Czibóka (Szűrös) – Feka – Kocsi M. – Matusz – Behina – Szakács (Kelemen) – Godarsky – Vojtovics – Orosz (Fodor) –Kocsi E. Vezetőedző: Jurkó Tamás.

Jurkó Tamás: – Nehéz egy újabb vesztes mérkőzés után nyilatkozni! Tudtuk, hogy a Balmazújváros jó csapat, de arra nem számítottunk, hogy a szerencse is velük lesz. Lehetőségeink megvoltak a szoros eredményre, de ami nálunk kimaradt a vendégeknél befelé pattant. Igaz a mondás „szegény embert az ág is húzza”. A jövő szempontjából szeretnék a hátralévő bajnokikon több fiatalnak bizalmat szavazni az U17-ből. Kapuban megtörtént, köszönöm Várhomoki Viktor példás hozzáállását!

 

MLSZ U-17 III. o. Északi csoport 22. forduló

Cigánd SE – Balmaz FC-Olasz Focisuli     0 – 11      (0-6)

Cigánd: Juhász I. D. (Várhomoki) – Kocsi – Szabó – Dandás – Vaszily – Bódi – Baranyi – Juhász II. D. – Zamatóczky (Iski) (Paronai) – Petercsák (Seman) – Galambos. Vezetőedző: Terjék Zoltán.

Terjék Zoltán: – Öt fő 2004-ben született U15-ös játékossal feltöltve a keretet tudtunk csak nekivágni a mérkőzésnek. A sok hiányzó ellenére derekasan küzdött a csapat. Sajnos további sérültek miatt teljesen felbomlott az elképzelésem. Improvizáltam én és a csapat is, remélem, több ilyen nem fordul elő.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!