Horváth és Certicky vezérletével kiütötte ellenfelét U-19-es csapatunk

III. osztályú bajnokság Észak-keleti csoport

20. forduló

U-19
Cigánd SE – Balmazújvárosi FC 6-0 (4-0)

Cigánd: Szalontai B.(Stefáncsik Á., 46’) – Jasceg P., Popovics P. ( Kovács L., 68’), Gulyás N., Makkai Á., Horváth A., Fodor Á., Certicky M. (Pósa P., 77’), Dzerenga J., Kovács M. (Mihók G., 62’), Dzerenga J. (Feka L., 68’). Vezetőedző: Jurkó Tamás, Deme Béla.

Gólszerzők: Horváth A., 16’, 37’, Certicky M., 73’, 78’, Dzerenga J., 21’, Makkai Á., 39’.

Jurkó Tamás: – Jól sikerült választanunk, viharos kezdést ugyan nem produkáltunk, de széllel szemben is eldöntöttük a mérkőzés kimenetelét. A második játékrészben mi uraltuk a mérkőzést, de a biztos vezetés tudatában kicsit könnyelműek voltunk a vendégek kapujánál. Azért dolgozunk, hogy a hátralévő mérkőzéseinken még több pont kerüljön a nevünk után. Gratulálok a csapatnak, hajrá Cigánd!

U-17
Cigánd SE – Balmazújvárosi FC 2-1 (1-0)

Cigánd: Deme T. – Orosz  B. (Kocsi M., 69’), Oláh  D., Kocsi E., Szűrös T., Matusz  R., Feka A. ( Langermann B., 58’),  Behina B., Jurkó D., Napravszki R., Kelemen G. Vezetőedző: Jurkó Tamás, Deme Béla.

Gólszerzőink: Matusz R., 3’, Kelemen G., 50’.

Jurkó Tamás: – Tudtuk, hogy nem lesz könnyű megnyerni ezt a mérkőzést, mivel jó ellenfél és újabb nagy szél nehezítette feladatunkat. Nagyon jól alkalmazkodtunk az időjárási viszontagságokhoz és jó időben szerzett góljainkra csak egyszer sikerült válaszolni a vendégcsapatnak. Megyünk tovább a megkezdett úton, és várjuk a következő mérkőzést. Gratulálok a csapatomnak!

Szóljon hozzá!