Ifjusági csapataink a Sajóvölgye Focisulival mérkőztek meg

Férfi U-19 III. osztály Észak-Kelet 24. forduló:

Cigánd SE – Sajóvölgye Focisuli 1-6-nál a 75. percben félbeszakadt

Gólszerzőnk: Kelemen.

Jurkó Tamás, vezetőedző: – Nem könnyű olyan mérkőzést értékelni, amikor létszám hiányosan kell fel venni a harcot egy jobb erőkből álló csapat ellen. Ráadásul a sok hiányzó mellett hárman kisebb sérülésekkel vállalták a mérkőzést. Az első félidő végéig jól is tartottuk magunkat, de egy fegyelmezetlenség kiállításig fajult, amely végképp eldöntötte a találkozó sorsát. A második félidő sajnos sérüléseink miatt a 75. percben félbeszakadt!

 

Férfi U-17 III. osztály Észak-Kelet 24. forduló:

Cigánd SE – Sajóvölgye Focisuli 0-4 (0-3)

Cigánd: Kerekes – Csendi – Galambos – Szakács – Godarsky –Behina – Vojtovics– Kocsi P. – Kocsi M.–Nagy – Jóni. Vezetőedző: Puskás Tamás.

Puskás Tamás: – A mérkőzés eredménye nem tükrözi hűen a pályán mutatott játékot. Fizikálisan felkészültebb volt a csapat mint a Debrecen elleni meccsen. Véleményem szerint a Sajóvölgye vezető gólja leshelyzetből született, amit a partjelző nem vett észre, ugyanis a vendégek edzőjével beszélgetett. A bekapott gól után lehetőségünk lett volna az egyenlítésre de egy szép támadást sajnos nem sikerült góllal befejeznünk. A 19. percben egy szöglet után tovább növelte előnyét a vendég csapat. A széleken próbáltunk támadásokat vezetni de ezek sem bizonyultak elégnek a gólszerzéshez. A harmadik bekapott gól egy helyezkedési hiba után történt. A második félidőre változtattunk a felálláson és átálltunk 3-4-3 ra amivel próbáltunk még támadóbban és agresszívebben játszani és szorosabba tenni az eredményt. Jóni Lajos 35 méteres bombája csak a kapufán csattant. Jobbak voltunk a második félidőben a Sajóvölgyénél, de hiányzik egy gólerős csatár a csapatból aki a helyzeteket belövi. A meccsvégére már teljesen kitámadott a csapat a gólszerzés érdekében, ennek köszönhetően kaptuk meg a negyedik gólt. Kezd megmutatkozni a csapat gerince a következő szezonra. Nagyon jó mérkőzést játszott Nagy Dominik és Jóni Lajos akik az U15ből játszottak fel! Behina Bálint nagyon jó mezőnymunkát mutat védekezésben és támadásban is. A betegség után visszatérő Galambos Olivér is jó teljesítményt nyújtott, látszik hogy már a saját korosztályát kinőtte. Csendi és Godarsky nagyon jó munkát végeztek belül valamit Kerekes Dávid ismét szép védéseket mutatott be. Sajnos ezen a mérkőzésen is több hiányzónk volt. A legutóbbi két bajnokinkon sajnos vereséget szenvedtünk, de jó látni hogy az erősebb csapatokkal is feltudjuk már venni a harcot. Mégegyszer köszönöm a srácoknak! Egy csapat vagyunk és egy Egyesület!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!