Ismét vereség lett a vége

Sényő-Carnifex FC – Cigánd SE 2-0 (0-0)

Sényő Sportpálya, 400 néző. Vezette: Hanyecz Bence (Flinta Zoltán, Pogonyi Ferenc).

Sényő: Gagyi – Phrakonkham, Klepács, Bodó, Márton – Hadházi (Ács, 80′), Fabu – Kapacina, Lakatos, Barcsay (Haburcsák, 84′) – Marics (Ruska, 84′). Vezetőedzők: Fiumei Viktor, Imrő László.

Cigánd: Hrabina – Bokros (Fehér, 90′), Répási, Zanko, Kovács, Varga – Sánta (Horváth, 82′), Fodor, Baksa (Timkó, 74′), Molnár – Engel. Vezetőedző: Prisztács Tamás.

Gólszerzők: Marics, 59′, Barcsay, 65′.

Imrő László: – Nem szólt másról az első félidő, mint arról, hogy volt két csapat a pályán, akik megpróbálják elrontani a másik játékát. A második félidő ott folytatódott ahol az első befejeződött, azután egy pontrúgással kihasználtunk az ellenfél helyezkedési hibáját és megszereztük a vezetést. Gratulálok a cigándi csapatnak és sok sikert nekik a folytatásban.

Prisztács Tamás: – Fel voltunk készülve, mert tudtuk hogy ellenfelünk stabil játékot nyújt. Az első félidőben kontrolláltuk a játékot, sajnos nem használtuk ki a helyzeteinket, a hazaiak viszont az első kapura lövésükből gólt szereztek, majd egy szerencsés góllal tovább növelték előnyüket. A hajrában mentünk előre, de még a gólvonalról sem tudtunk betalálni.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!