Jöhet(ne) az első “tavaszi” hazai

Sűrűsödik a program NB III-as együttesünk számára, hiszen a március 21-ére halasztott Putnok elleni mérkőzés miatt, szombat-szerda-vasárnap ritmusban lépnek pályára. A sorozat első megmérettetése ma 15:00 órától esedékes, amikor a listavezető Monor látogat hozzánk.

A két csapat őszi mérkőzésének valamint a tabellán elfoglalt helyezések okán kijelenthetjük, hogy országos kettes aposztrofálható a találkozóra. Csakhogy játékosaink – ha az időjárás engedi – idei első hazai bajnokijukon szeretnék megmutatni, hogy a télen elvégzett rengeteg munka már itt az elején megmutatkozik, és sikerrel veszik az első, rendkívül nehéznek ígérkező akadályt. A Monor mindkét beiktatott tavaszi bajnokiját (2 győzelem) lejátszotta és magabiztosan vezetik a Keleti-tabellát. Egy biztos, hogy nem feltartott kézzel lépünk pályára, az esélyesebb vendégeink ellen.

Cigánd SE (10.) – Monor SE (1.)

Játékvezető: Mencsik László

Asszisztensek: Benkő Róbert, Soós András

Horváth Dávid, a Monor SE vezetőedzője: – Két győzelemmel kezdtük a tavaszi szezont és célunk, hogy folytassuk a sorozatunkat. Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Cigánd csapata hazai környezetben szerzi pontjai nagy részét. Az őszi ütközetből nem indulnék ki, az már a múlt. Két hosszabb ideje sérüléssel bajlódó játékosunk, Mundi Zoltán és Hunya Krisztián a rehabilitációs tréningek után, a héten már edzésbe tudott állni, játékukról a meccs előtti napon fogok dönteni.

Sánta Tibor, a Cigánd SE csapatkapitánya:Nehéz mérkőzésre számítok, mivel az eddig veretlen Monor látogat hozzánk. Kultúrált, jó focit játszanak, nemhiába veretlenek még a bajnokságban, de egyszer minden sorozat megszakad és biztos vagyok benne, hogy Cigándon fog megszakadni a jó sorozatuk, és begyűjtjük a 3 pontot. Ami a csapatunkat illeti még van egy-két hiányzónk és “ismerkedünk az élő fűvel”, de rendben van a társaság. Nehéz hét vár ránk, de bízunk magunkban és egymásban.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!