Karantén utca 12. – VIDEÓ

Folytatódik a “Karantén utca” néven elindított lánc- játékunk mellyel megpróbáljuk színesíteni mindenkinek a napjait. A játékban bárki részt vehet, aki valamilyen formában most vagy korábban tagja volt egyesületünknek. A rovatban minden nap egy a CISE-hez kötődő személy otthon töltött napjaiba nyerünk betekintést: hogyan telik egy napja, mit eszik, mit iszik, mit néz vagy hallgat. Továbbá egy kihívást követhetünk nyomon, melyet ha a kihívott bevállal 24 óra alatt kell tejesítenie. Minden nap pontban 17 órakor közzétesszük az aznapi “Karantén utcai” lakosunk napját bemutató cikket.

Lakó: Kocsis János: Két hét teljes leállás után elkezdtük a csoportos edzéseket, ez sokszor szinte egész napos elfoglaltságot jelent. Természetesen emellett szinte minden szabad időmet a szerelmemmel töltök és intézem a futball melletti dolgaimat. Nagyon remélem, hogy a most kialakult helyzet nemsokára megváltozik és minden visszakerül a régi megszokott mederbe.)

Kihívás teljesítve (A régi idők emlékére, és a fitt állapot megtartására egy összetett feladat: futás, ugrálókötelezés és sütés teljesítése):

 

Ételajánlat: Csirke-saláta

Italajánlat: Szénsavmentes ásványvíz

Film: Gyilkos elmék

Zene: Follow The Flow – Nem tudja senki

Kihívás: Mindig imádta a felkészülési időszakot, hát kezdjük el…

Kihívott: Pop Marius

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!